Leona Lewis - Ladders

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26I AmIsland
4744248
Album
CD
11/09/2015
3:26I Am [Ltd. Deluxe Edition]Island
4744249
Album
CD
11/09/2015

Leona Lewis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bleeding Love19/01/2008124
Better In Time17/05/20082114
Run10/01/2009772
Happy24/10/2009645
One More Sleep28/12/2019971
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spirit23/02/2008438
Echo21/11/2009362
Glassheart16/03/2013571
I Am19/09/2015491
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Hätte ich schon lange als Single released wen nicht sogar als Leadsingle!
Ein netter Pop Song der schnell ins Ohr geht und in UK sicherlich ein Hit geworden wäre!!
5*-

Ghost_Of_Download
*****
Einer der besseren Songs auf "I Am"
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?