Leona Lewis - I Got You [2015]

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Toby Gad
Leona Lewis
Producer:Toby Gad
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:01I AmIsland
4744248
Album
CD
11/09/2015

Leona Lewis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bleeding Love19/01/2008124
Better In Time17/05/20082114
Run10/01/2009772
Happy24/10/2009645
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spirit23/02/2008438
Echo21/11/2009362
Glassheart16/03/2013571
I Am19/09/2015491
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Ghost_Of_Download
*****
Verstehe es auch nie wie es ein Künstler schafft, zwei Songs mit dem selben Titel zu haben. Da könnte man doch was dran drehen. Mag ich nicht und irritiert.
Aber abgesehen davon, gefällt mir der Song hier ganz gut. Leona's Original "I Got You" ist dann aber der bessere der beiden gleichnamigen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?