Leona Lewis - Here I Am

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:52SpiritSyco
88697 222432
Album
CD
25/01/2008
4:51Spirit [The Deluxe Edition]Syco
88697359692
Album
CD
14/11/2008

Leona Lewis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bleeding Love19/01/2008124
Better In Time17/05/20082114
Run10/01/2009772
Happy24/10/2009645
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spirit23/02/2008438
Echo21/11/2009362
Glassheart16/03/2013571
I Am19/09/2015491
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62 (Reviews: 47)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

MUSICBOJ
****
Een standaardplaat van Leona Lewis op het album "Spirit".. Net geen 5 sterren..
Laatst gewijzigd: 16/12/2008 15:29

Snormobiel Beusichem
***
▒ Nette, maar saaie plaat van de nu 23 jarige Engelse zangeres "Leona Louise Lewis" uit half november 2007 !!! Net geen 4 sterren ☺!!!

Ghost_Of_Download
******
Der Beginn erinnert mich stark an "Hero" von Mariah Carey.
Die Art des Songs und die Stimme passen so gut wie es auch von Whitney, Mariah oder Christina sein könnte.
Sehr schöne Nummer!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?