Leona Lewis - Fire Under My Feet

Cover Leona Lewis - Fire Under My Feet
Digital
Island 00602547287939
Cover Leona Lewis - Fire Under My Feet
Cover

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Toby Gad
Leona Lewis
Producer:Toby Gad
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 94 / Weken: 1
at  Piek: 74 / Weken: 1
be  Tip (V)

Tracks

04/05/2015
Digital Island 00602547287939 (UMG) / EAN 0602547287939
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fire Under My Feet
  3:39
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39Fire Under My FeetIsland
00602547287939
Single
Digital
04/05/2015
Benny Benassi Remix5:16Club Music 05 - The Sound Of The ClubsPolystar
0600753617946
Compilatie
CD
17/07/2015
Benny Benassi Remix5:16Club Summer 2015Polystar
0600753626474
Compilatie
CD
14/08/2015
3:35I AmIsland
4744248
Album
CD
11/09/2015
3:35I Am [Ltd. Deluxe Edition]Island
4744249
Album
CD
11/09/2015
»» alles tonen

Leona Lewis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bleeding Love19/01/2008124
Better In Time17/05/20082114
Run10/01/2009772
Happy24/10/2009645
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spirit23/02/2008438
Echo21/11/2009362
Glassheart16/03/2013571
I Am19/09/2015491
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.31 (Reviews: 32)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Die wunderbare Leona ist zurück.
Ich bin sehr froh darüber, den ich habe neue Songs von ihr vermisst.

Starker Track mit guten Lyrics.
Hoffe sie hat hiermit entlich den Hit den sie verdient!
5*+

Cheetah
*****
Eindelijk een nieuw nummer van Leona Lewis en wat voor 1 ik ben er weg van

gherkin
****
Eén van haar beste platen.

Ghost_Of_Download
****
An sich eine coole Nummer, aber da hätte man mehr draus machen können.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?