Leona Lewis - Don't Let Me Down

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:36EchoSyco
88697 588222
Album
CD
13/11/2009
Live4:44The Labyrinth Tour - Live From The O2Syco
88697755562
Album
CD
03/12/2010

Leona Lewis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bleeding Love19/01/2008124
Better In Time17/05/20082114
Run10/01/2009772
Happy24/10/2009645
One More Sleep28/12/2019971
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spirit23/02/2008438
Echo21/11/2009362
Glassheart16/03/2013571
I Am19/09/2015491
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.41 (Reviews: 27)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Zéér mooie track van de 24 jarige Engelse zangeres "Leona Louise Lewis" uit half november, afkomstig van haar album "Echo" !!! Afgerond: 5 sterren ☺!!!

Ghost_Of_Download
****
Ein schwächerer Song von "Echo".
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?