Leona Lewis - Christmas, With Love

Cover Leona Lewis - Christmas, With Love
Cover

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 42 / Weken: 4
nl  Piek: 191 / Weken: 1

Tracks

29/11/2013
CD Syco 88883793692 (Sony) / EAN 0888837936927
Toon detailsAlles beluisteren
1.One More Sleep
  4:01
2.Winter Wonderland
  2:24
3.White Christmas
  3:09
4.Your Hallelujah
  4:15
5.Christmas (Baby Please Come Home)
  2:37
6.Mr Right
  3:15
7.O Holy Night
  2:54
8.I Wish It Could Be Christmas Everyday
  3:52
9.Ave Maria
  4:00
10.Silent Night
  2:19
   

Leona Lewis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bleeding Love19/01/2008124
Better In Time17/05/20082114
Run10/01/2009772
Happy24/10/2009645
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spirit23/02/2008438
Echo21/11/2009362
Glassheart16/03/2013571
I Am19/09/2015491
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?