Leona Lewis - Broken

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:John Shanks
Novel
Leona Lewis
Producer:John Shanks
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:03EchoSyco
88697 588222
Album
CD
13/11/2009

Leona Lewis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bleeding Love19/01/2008124
Better In Time17/05/20082114
Run10/01/2009772
Happy24/10/2009645
One More Sleep28/12/2019971
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spirit23/02/2008438
Echo21/11/2009362
Glassheart16/03/2013571
I Am19/09/2015491
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.19 (Reviews: 36)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Schitterende track, afkomstig van het album "Echo", uit ½ november 2009 door de nu inmiddels 27 jarige Engelse zangeres "Leona Louise Lewis" !!! Ze verwierf o.a. bekendheid door het derde seizoen van de Britse versie van de populaire show "The X Factor" te winnen ☺!!!

Ghost_Of_Download
*****
Stimmgewaltige Ballade. Klasse!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?