Lenny Keylard - Could You Be Loved

Cover Lenny Keylard - Could You Be Loved
Cover

Nummer

Jaar:2010
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/11/2010 (Positie 62)
Laatste week notering:15/01/2011 (Positie 81)
Piekpositie:32 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:13246 (294 Punten)
Download:04/12/2010 / Piek: 31 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 32 / Weken: 8

Lenny Keylard   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Could You Be Loved20/11/2010328
Stand By Me18/12/201037
I Want You Back15/01/2011383
Baby Get Higher26/03/2011503
Three Little Birds (Kampioen 2012 Editie) (Lenny & de Ajax Fans)12/05/2012382
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jah Is The Remedy L♥ve Is The Cure16/07/201179
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.44 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Nette "Bob Marley" cover door "Lenny Keylard" uit november 2010 !!! De zanger is bekend door zijn deelname aan het populaire TV-auditieprogramma "The Voice Of Holland" !!! Maar er gaat eigenlijk toch niets boven het origineel uit 1980 ☺!!!

RV
*****
Kijk, Lenny gaf bij The Voice Of Holland nou een echte show weg! Met een lekker catchy nummer ook! Leuk dat de kandidaten trouwens tijd in de studio krijgen om het hele nummer op te nemen! Bij Ben Saunders kwam dat hem niet ten goede, maar bij Joan Franka en deze Lenny Kaylard des te meer!

Benny Rees
*****
Bij TVOH krijgt de artiest alle mogelijkheden en ook LENNY is een top entertainer te noemen ..
Benny Rees
info@bennyrees.com

Laatst gewijzigd: 03/12/2010 19:05

spamela
**
Benny Rees wordt zeker betaald voor zijn commentaar. Ik viind dat gecover goedkoop en helemaal niets. Ook dit niet.

naamloos
*
Waardeloos.

DeejayDave
****
Lenny is een van de leukste verschijningen in TVOH. Zijn reggae werkt aanstekelijk maar winnen kan en zal hij niet.

Topbart
**
aardig cover
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?