Lana Del Rey feat. A$AP Rocky and Playboi Carti - Summer Bummer

Cover Lana Del Rey feat. A$AP Rocky and Playboi Carti - Summer Bummer
Digital
Polydor -

Tracks

14/07/2017
Digital Polydor - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Summer Bummer
  4:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:21Summer BummerPolydor
-
Single
Digital
14/07/2017
4:20Lust For LifePolydor
5758992
Album
CD
21/07/2017
4:20Lust For Life [Ltd. Boxset]Polydor
B0027296-80
Album
CD
15/09/2017
4:20Lust For LifePolydor
5758996
Album
LP
06/10/2017

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/201942
 

A$AP Rocky   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good For You (Selena Gomez feat. A$AP Rocky)04/07/20153128
No Limit (G-Eazy feat. A$AP Rocky & Cardi B)06/01/2018566
Praise The Lord (Da Shine) (A$AP Rocky feat. Skepta)02/06/20186511
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Long.Live.A$AP19/01/2013452
At.Long.Last.A$AP30/05/2015462
Testing02/06/2018115
 

Playboi Carti   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Playboi Carti22/04/2017951
Die Lit19/05/2018192
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.56 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
Geen meesterwerk maar ik kan dit goed hebben. Dromerig. Zelfs A$ap en Carti voegen iets toe.

Sebastiaanmember
**
Zelfs een beat eronder verandert het feit niet dat dit het zoveelste saaie nummer van Lana Del Rey is. Maak eens een vrolijk nummer, Lana!

gherkin
*****
In mijn ogen gewoon echt wel weer een straf liedje van deze Lana Del Rey.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Goede samenwerking uit eind juni 2017 tussen de 32 jarige schone Amerikaanse zangeres, model en songschrijfster: "Elizabeth Woolridge Grant", alias: "Lana Del Rey", de 29 jarige Amerikaanse acteur, rapper, producer, model en zanger: "Rakim Mayers", alias: "A$AP Rocky" en de 20 jarige Amerikaanse rapper en songschrijver uit Atlanta: "Jordan Teller Carter", alias: "Playboi Carti" !!! Ruim voldoende ☺!!!

BitchAloud
****
Has a cool feel to it, she can do better. 4+

alleyt1989
***
Not for me. Those additions are just not nice.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?