Lana Del Rey - You Must Love Me

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Andrew Lloyd Webber
Tim Rice
Producer:Rick Nowells
Coverversie van:Madonna - You Must Love Me
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

09/03/2018
Digital Polydor - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.You Must Love Me [From "Evita"]
  2:43
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:43You Must Love MePolydor
-
Single
Digital
09/03/2018
2:43Andrew Lloyd Webber - Unmasked: The Platinum Collection [Deluxe Digibook]Polydor / UMC
06025 6725209
Compilatie
CD
16/03/2018
2:43Andrew Lloyd Webber - Unmasked: The Platinum CollectionPolydor / UMC
06025 6725215
Compilatie
CD
16/03/2018

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/201942
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Prachtig "Evita" cover plaatje uit eind februari 2018 door de 32 jarige Amerikaanse zangeres, model en songschrijfster: "Elizabeth Woolridge Grant", alias: "Lana Del Rey" ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?