Lana Del Rey - White Dress

Nummer

Jaar:2021
Muziek/Tekst:Lana Del Rey
Jack Antonoff
Producer:Jack Antonoff
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
pt  Piek: 117 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:33Chemtrails Over The Country ClubPolydor / Interscope
B0033416-02
Album
CD
19/03/2021

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012237
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/2019427
Chemtrails Over The Country Club27/03/202128
Blue Banisters30/10/202114
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.27Lana Del Rey - White Dress (Reviews: 22)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Lana Del Rey met één van haar vele straffe nummers.

bluezombie
****
.

timothy444
****
Good.

juna13
******
Man, it really deserves at least 4.7
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?