Lana Del Rey - When The World Was At War We Kept Dancing

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:35Lust For LifePolydor
5758992
Album
CD
21/07/2017
4:35Lust For Life [Ltd. Boxset]Polydor
B0027296-80
Album
CD
15/09/2017
4:35Lust For LifePolydor
5758996
Album
LP
06/10/2017

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/201942
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.2 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BitchAloud
****
Loses steam over the other great tracks from the album. Just a 4.

gherkin
*****
Goede songtitel en het nummer zelf is ook weer uitstekend in orde.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Toffe, aparte, mooie track uit half juli 2017 door de schone 32 jarige Amerikaanse model, songschrijfster en zangeres: "Elizabeth Woolridge Grant", alias: "Lana Del Rey" !!! Afkomstig van haar laatste studioalbum: "Lust For Life" ☺!!!

NoNameWhatever
*****
Irgendwie sind die neues Songs von LDR doch recht stark.

alleyt1989
******
Them lyrics though! Wow!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?