Lana Del Rey - Ultraviolence

Cover Lana Del Rey - Ultraviolence
Digital
Polydor 00602537918867

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Lana Del Rey
Daniel Heath
Producer:Dan Auerbach
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
fr  Piek: 88 / Weken: 3
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

06/06/2014
Digital Polydor 00602537918867 (UMG) / EAN 0602537918867
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ultraviolence
  4:11
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:11UltraviolencePolydor
00602537918867
Single
Digital
06/06/2014
4:11UltraviolencePolydor
3786615
Album
CD
13/06/2014
4:11Ultraviolence [Limited Deluxe Edition]Polydor
3788049
Album
CD
13/06/2014
4:09Pure FM volume 5 - Good Music Makes Good PeopleUniversal
5356626
Compilatie
CD
27/10/2014

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/201942
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 30)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
"I will do anything for you, babe
Guess it is meant to be
Crying tears of gold, like Adam and Eve"

Der Titeltrack ist bisher for sure das beste was Lana momentan zu bieten hat! Aber auch schon wie bei "West Coast" und "Shades Of Cool", sie kriegt mich einfach nicht mehr!
Ihre Stimme, die ich einst toll fand, langweilt mich nur noch!
Ihre Musik, die ich auch mochte (hab ja "Born To Die" zuhause stehen) ist mir auch einfach langweilig geworden!

Ich wünsche mir von Lana irgendetwas neues, frisches...
Ich kann hierfür nur 4.5*- vergeben!

TravD
*****
It's like a 'West Coast' Part 2. Another beautiful track from Lana Del Rey.

brokenrecords
*****
Great. It almost sounds religious personally. Though it does share some of its elements with "West Coast" which in turn sounds a little like "Summertime Sadness" (the original), it is great in its own right. I do like it more than "Shades of Cool" at this point but I haven't revisited that for a while.
Laatst gewijzigd: 12/06/2014 02:03

Chemmical
****
The weakest of her new songs, but still very solid.

LLonden
****
Na een paar keer luisteren vind ik dit best een prima plaat. Alleen het refrein vind ik wat tegenvallen 4*

gherkin
*****
Misschien niet haar allerbeste werk, maar het blijft wel steengoed.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Wederom een wat vreemd, maar apart nummerke uit begin juni 2014 van de 27 jarige Amerikaanse zangeres en songschrijfster uit New York: "Elizabeth Woolridge Grant", alias: "Lana Del Rey" !!! O.a. terug te vinden op haar gelijknamig studioalbum ☺!!!

Iebiewiebie
****
waarom dat wah wah gitaartje zo storend tegen de maat in, maar vooral ernaast is ingemixt begrijp ik niet, vooral als je het geheel van de productie bekijkt. qua song is dit niet het beste van del rey, maar een productie kan veel goed maken, of afbreken. in dit geval een behoorlijk resultaat, een snare dit "zit" en een fragiel stemmeke van ons Lana, meer moet dat niet zijn, al had ik de producer toch eens flink onder zijn " " gestampt voor die flater met het wah wah gitaartje. onbegrijpelijk dat zoiets in release komt met zo'n fout.

alleyt1989
***
Not feeling this one either. Ooh no that's not good. 3.5.

ahmetyal
****
decent
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?