Lana Del Rey - Tulsa Jesus Freak

Cover Lana Del Rey - Tulsa Jesus Freak
Cover

Nummer

Jaar:2021
Muziek/Tekst:Lana Del Rey
Jack Antonoff
Producer:Lana Del Rey
Jack Antonoff
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (V)
pt  Piek: 186 / Weken: 1

Tracks

02/04/2021
Digital Polydor - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tulsa Jesus Freak
  3:35
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:35Chemtrails Over The Country ClubPolydor / Interscope
B0033416-02
Album
CD
19/03/2021
3:35Tulsa Jesus FreakPolydor
-
Single
Digital
02/04/2021

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012237
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/2019427
Chemtrails Over The Country Club27/03/202128
Blue Banisters30/10/202114
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2Lana Del Rey - Tulsa Jesus Freak (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Nog zo'n bewijs dat deze zangeres wel voor sterke muziek weet te zorgen.

bluezombie
****
.

timothy444
*****
Exceptional

juna13
****
Well it's not a highlight on this album
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?