Lana Del Rey - Shades Of Cool

Cover Lana Del Rey - Shades Of Cool
Cover

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Rick Nowels
Lana Del Rey
Producer:Dan Auerbach
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:31/05/2014 / Piek: 19 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 43 / Weken: 1
fr  Piek: 37 / Weken: 4
be  Piek: 40 / Weken: 1 (W)
es  Piek: 31 / Weken: 1
au  Piek: 50 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:42UltraviolencePolydor
3786615
Album
CD
13/06/2014
5:42Ultraviolence [Limited Deluxe Edition]Polydor
3788049
Album
CD
13/06/2014

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/2019411
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 50)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
habe ich jetzt während dem Tag schon mindestens 5 mal gehört mit der Hoffnung, dieser Song könnte mir besser gefallen...
Ein wenig hats geholfen...aber auch nicht stark!
Lana wird für mich immer wie mühsamer und langweiliger!
Sie sollte mal etwas anderes versuchen, sonst ist sie so schnell von der Bildfläche Weg, wie sie gekommen ist!

3.5*+

TravD
*****
Yet another impressive track from the ever so beautiful Lana Del Rey. This has such a retro '70s aura attached to it. Looking forward to Lana's upcoming LP 'Ultraviolence'.

brokenrecords
****
Not as good as "West Coast" but this is really cool, it reminds me of "Born to Die". Looking forward to "Ultraviolence".

Zacco333
***
A bit average imo and my interest is lost quickly, much prefer "West Coast".

alleyt1989
*****
Ooh I like this. Such a moody and dramatic track. Great vocal as always.

bluezombie
****
I like it but it doesn't really stand out from many other Lana tracks.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een zwoele, sexy, slowly plaatje uit ½ mei 2014 van de schone 27 jarige Amerikaanse zangeres en songschrijfster: "Elizabeth Woolridge Grant", alias: "Lana Del Rey" !!! Géén hoogvlieger, maar toch 4 sterren ☺!!!

drdjrene
*****
Lana del Rey verstaat (wederom) de kunst om uit bijna depressieve teksten werkelijk prachtige songs te maken. Deze plaat is zeker niet zo hitgevoelig als "Video Games" of "Summertime sadness", maar zeker goed en vooral zeer indringend. De elektrische gitaar rond 4:00 versterkt het effect nog eens extra. Wie al depressief werd van Lana's eerdere hits, kan deze misschien beter overslaan, maar ik vind 'm zeer fraai!

timothy444
***
Seems average to me.

irelander
****
Full of delicate melodies and just so lovely. 4.5

Chemmical
*****
Great, it reminds me of early Goldfrapp which is a big compliment.

LLonden
****
Prima nummer van Lana Del Rey. 4+

LIFTER500
***
Decent. 3.3.
Laatst gewijzigd: 26/01/2016 02:02
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?