Lana Del Rey - Season Of The Witch

Cover Lana Del Rey - Season Of The Witch
Digital
Polydor 19UMGIM71312

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Donovan Leitch
Producer:Lana Del Rey
Jack Antonoff
Coverversie van:Donovan - Season Of The Witch
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

09/08/2019
Digital Polydor 19UMGIM71312 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Season Of The Witch [From the Motion Picture "Scary Stories To Tell In The Dark"]
  4:07
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:07Season Of The WitchPolydor
19UMGIM71312
Single
Digital
09/08/2019

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/201942
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Naar aanleiding van de nieuwe horrorfilm Scary Stories To Tell In The Dark maakte Lana Del Rey deze coverversie. Best wel geslaagd gedaan als je het mij vraagt.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?