Lana Del Rey - Sad Girl

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Rick Nowels
Lana Del Rey
Producer:Dan Auerbach
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:17UltraviolencePolydor
3786615
Album
CD
13/06/2014
5:17Ultraviolence [Limited Deluxe Edition]Polydor
3788049
Album
CD
13/06/2014

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/201942
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.47 (Reviews: 19)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
auch hier, Lana kann mich einfach nicht mehr packen, wie sie es bisher konnte...

Langweilt mich teilweise auch total, hat aber auch seine guten Passagen! vorerst 4*

LLonden
****
Geen sterk nummer, maar wel ok. 3.5*

TravD
****
Very nice, albeit the lyrics otherwise.

alleyt1989
*****
Beautiful song. Like it.

ahmetyal
***
Average
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?