Lana Del Rey - Norman Fucking Rockwell

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Lana Del Rey
Jack Antonoff
Producer:Lana Del Rey
Jack Antonoff
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
se  Piek: 63 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:09Norman Fucking Rockwell!Polydor
0807588
Album
CD
30/08/2019

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/201942
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Schitterende opener van het gelijknamige album.

juna13
******
PRETTY GOOD 5.5
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?