Lana Del Rey - Norman Fucking Rockwell!

Cover Lana Del Rey - Norman Fucking Rockwell!
Digital
Polydor 19UMGIM61350
Cover Lana Del Rey - Norman Fucking Rockwell!
CD
Polydor 0807588
Cover Lana Del Rey - Norman Fucking Rockwell!
LP Pink Coloured Vinyl
Polydor 0602508068348
Cover Lana Del Rey - Norman Fucking Rockwell!
LP Blue Coloured Vinyl
Polydor 0602508068331

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/09/2019 (Positie 4)
Laatste week notering:01/08/2020 (Positie 97)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:27
Positie aller tijden:1580 (1693 Punten)
Vinyl 33:07/09/2019 / Piek: 1 / Weken: 25
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 16
de  Piek: 5 / Weken: 10
at  Piek: 7 / Weken: 8
fr  Piek: 4 / Weken: 44
nl  Piek: 4 / Weken: 27
be  Piek: 2 / Weken: 56 (V)
  Piek: 3 / Weken: 54 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 9
fi  Piek: 6 / Weken: 9
no  Piek: 2 / Weken: 9
dk  Piek: 3 / Weken: 9
it  Piek: 5 / Weken: 10
es  Piek: 2 / Weken: 26
pt  Piek: 1 / Weken: 26
au  Piek: 4 / Weken: 9
nz  Piek: 5 / Weken: 10

Tracks

30/08/2019
CD Polydor 0807588 (UMG) / EAN 0602508075889
30/08/2019
MC Polydor 0811072 (UMG) / EAN 0602508110726
30/08/2019
Digital Polydor 19UMGIM61350 (UMG) / EAN 0602508068638
Toon detailsAlles beluisteren
1.Norman Fucking Rockwell
  4:09
2.Mariners Apartment Complex
  4:07
3.Venice Bitch
  9:37
4.Fuck It I Love You
  3:38
5.Doin' Time
  3:22
6.Love Song
  3:49
7.Cinnamon Girl
  5:00
8.How To Disappear
  3:48
9.California
  5:06
10.The Next Best American Record
  5:49
11.The Greatest
  5:00
12.Bartender
  4:23
13.Happiness Is A Butterfly
  4:32
14.Hope Is A Dangerous Thing For A Woman Like Me To Have - But I Have It
  5:58
   
30/08/2019
LP Polydor 0806830 / B0030880-01 (UMG) / EAN 0602508068300
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Norman Fucking Rockwell
  4:09
2.Mariners Apartment Complex
  4:07
3.Venice Bitch
  9:37
4.Fuck It I Love You
  3:38
5.Doin' Time
  3:22
6.Love Song
  3:49
7.Cinnamon Girl
  5:00
8.How To Disappear
  3:48
LP 2:
1.California
  5:06
2.The Next Best American Record
  5:49
3.The Greatest
  5:00
4.Bartender
  4:23
5.Happiness Is A Butterfly
  4:32
6.Hope Is A Dangerous Thing For A Woman Like Me To Have - But I Have It
  5:58
   
30/08/2019
Pink Coloured Vinyl - LP Polydor 0602508068348 (UMG) / EAN 0602508068348
Toon detailsAlles beluisteren
   
30/08/2019
Blue Coloured Vinyl - LP Polydor 0602508068331 (UMG) / EAN 0602508068331
Toon detailsAlles beluisteren
   
29/11/2019
CD Polydor 060250840937 (UMG) / EAN 0602508409370
Toon detailsAlles beluisteren
   

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/2019427
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.15Lana Del Rey - Norman Fucking Rockwell! (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Er is best wel zeer sterke muziek terug te vinden op dit meest recente album van Lana Del Rey.

juna13
******
1. Norman Fucking Rockwell 5.5
2. Mariners Apartment Complex 6
3. Venice Bitch 6
4. Fuck It I Love You 6
5. Doin' Time 6
6. Love Song 6
7. Cinnamon Girl 5
8. How To Disappear 5.75
9. California 6
10. The Next Best American Record 6
11. The Greatest 6
12. Bartender 6
13. Happiness Is A Butterfly 5
14. Hope Is A Dangerous Thing For A Woman Like Me To Have - But I Have It 6

5,8- 6

bluezombie
****
.

Richard (NL)
******
Ik kan dit album alleen maar de volle 6 sterren geven. Wat een geweldig album.

musikmannen
******
Great
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?