Lana Del Rey - Let Me Love You Like A Woman

Cover Lana Del Rey - Let Me Love You Like A Woman
Digital
Polydor 20UMGIM88328

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Lana Del Rey
Jack Antonoff
Producer:Jack Antonoff
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 85 / Weken: 1
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 100 / Weken: 1
pt  Piek: 150 / Weken: 1

Tracks

16/10/2020
Digital Polydor 20UMGIM88328 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let Me Love You Like A Woman
  3:20
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Let Me Love You Like A WomanPolydor
20UMGIM88328
Single
Digital
16/10/2020

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/2019427
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83Lana Del Rey - Let Me Love You Like A Woman (Reviews: 24)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Deze nieuwste van de geweldige Lana Del Rey is toch weer een zeer sterk stukje muziek geworden als je het mij vraagt.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?