Lana Del Rey - High By The Beach

Cover Lana Del Rey - High By The Beach
Digital
Polydor -

Charts

Single Tip:29/08/2015 / Piek: 23 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 58 / Weken: 3
de  Piek: 75 / Weken: 4
at  Piek: 56 / Weken: 2
fr  Piek: 14 / Weken: 11
be  Piek: 46 / Weken: 2 (V)
  Piek: 16 / Weken: 2 (W)

Tracks

10/08/2015
Digital Polydor - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.High By The Beach
  4:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:24High By The BeachPolydor
-
Single
Digital
10/08/2015
4:17HoneymoonVertigo
4752571
Album
CD
18/09/2015
4:24Bravo Hits 91Warner
5054196-7780-2-6
Compilatie
CD
25/09/2015
4:17Megahits 2015 - Die DrittePolystar
06007 5364108 8
Compilatie
CD
09/10/2015
4:16Pure FM volume 6 - Good Music Makes Good PeopleUniversal
5365200
Compilatie
CD
30/10/2015
»» alles tonen

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/201942
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 59)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
Lana Del Rey, sie hat es teilweise nicht leicht bei mir, entweder lobe ich sie in den Himmel oder finde ihre Werke schrecklich, wie zuletzt "Honeymoon".
Hier steht sie für mich noch so in der Mitte.
Kein Song der Bäume ausreisst aber auch keiner den ich schlecht finde.
Den Chorus finde ich irgendwie noch interessant, wobei sich die Strophen wieder in der langeweile, die Lana's Stimme für mich einfach rüber bringt, wieder findet.

Solide 4*

~Robyn
*****
De promo single "Honeymoon" was nogal eentonig en een tegenvaller, maar dit nummer geeft me weer het volste vertrouwen in haar aankomende album. Zeer aanstekelijk nummer, dat eerder aansluit bij de stijl van haar debuutalbum.

TravD
****
Nice track. It's something different and fresh from her.

gherkin
******
Van deze Lana Del Rey mag je als muziekliefhebber kwaliteit verwachten en ze stelt niet echt teleur.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Zalig, zwoel plaatje uit begin augustus 2015 van de 30 jarige New Yorkse zangeres en songschrijfster: "Elizabeth Woolridge Grant", alias: "Lana Del Rey" !!! Afgerond ↑: 5 sterren ☺!!!

DeejayDave
***
Vergeleken met eerder werk vind ik dit wat tegenvallen eerlijk gezegd. Kan me niet echt overtuigen.

KingBandicoot
****
Good song.

Beamtechgirl25
***
daar ben ik zo geen fan van, maar het is nu ook niet slecht dacht ik zo

LIFTER500
****
Has potential. A solid return, let's see if time helps this or not though.

Cheetah
******
Ik durf 6 * geven top nummer!

Supersok
*****
Het heeft qua muziek een lichte zweem van hiphop/rap. Prima nieuwe single!

LLonden
******
Heerlijk nummer van Lana. 6*

bluezombie
****
Solid track.

savagegrant
**
It sounds more like a parody of one of her songs to me. :P

Effluvium1
**
Not a fan - sounds too dozy and over produced.

Shanfa Chai
******
Different, unique.

josh4u92
**
Really didn't like this one! Just sounds bad.

Just missed out on charting in top 50 by instead peaking at No.51.

Came in at #89 in Triple J's Hottest 100 of 2015.
Laatst gewijzigd: 18/07/2017 21:17

alleyt1989
****
It's alright, but a sad choice for single again.

ahmetyal
*
meh

juna13
******
my god
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?