Lana Del Rey - Gods And Monsters

Cover Lana Del Rey - Gods And Monsters
Cover

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Tim Larcombe
Lana Del Rey
Producer:Tim Larcombe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
fr  Piek: 92 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:57Born To Die - The Paradise EditionPolydor
3717397
Album
CD
09/11/2012
3:57ParadiseInterscope / Polydor
B0017667-02
Album
CD
13/11/2012

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/201942
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.79 (Reviews: 28)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

alleyt1989
***
Hot track, but not one of her best. Some dirty lyrics eww.
Laatst gewijzigd: 09/05/2014 05:29

LLonden
******
Ook dit is een super plaat. 6*

Snormobiel Beusichem
****
▒ Aangename plaat uit begin november 2012 van de 26 jarige Amerikaanse zangeres & songschrijfster "Elizabeth Woolridge Grant", alias "" Lana Del Rey" !!! Wist zelfs nog eventjes de Franse hitlijsten te halen ☺!!!

BeansterBarnes
**
Poor!

ahmetyal
*****
very dirty hahaha
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?