Lana Del Rey - Fucked My Way Up To The Top

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Lana Del Rey
Daniel Heath
Producer:Dan Auerbach
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:32UltraviolencePolydor
3786615
Album
CD
13/06/2014
3:32Ultraviolence [Limited Deluxe Edition]Polydor
3788049
Album
CD
13/06/2014

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/201942
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.39 (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
Nach zwei richtig guten Song, geht Lana wieder eine Stuffe runter!
Gefällt mir besser als vieles auf dem Album!
Aber ist klar schwächer als meine bisherigen "Perlen" des Albums!
4*+

LLonden
****
Ook deze plaat van Lana Del Rey vind ik best goed. 4+

gherkin
******
Zeker geen juiste titel: haar weg naar de top komt door talent.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Gewaagde, maar geslaagde, "fuckplaat' door de nu inmiddels 28 jarige Amerikaanse zangeres: "Elizabeth Woolridge Grant", alias: "Lana Del Rey" ☺!!!

Sebastiaanmember
**
Kan iemand mij uitleggen waarom de muziek van deze artiest zo gewaardeerd wordt? Dit is weer een saai nummer met een vreselijke stem. Ik zie het speciale er niet van in.. Alleen 'Summertime Sadness' vind ik bijna leuk.

TravD
****
Nice track. Strong (and deep) lyrics.

alleyt1989
***
I can't imagine myself listening to this too often. Average effort.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?