Lana Del Rey - Fuck It I Love You

Charts

In de landen:
fr  Piek: 179 / Weken: 1
be  Tip (V)
pt  Piek: 86 / Weken: 1

Tracks

23/08/2019
Digital Polydor - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fuck It I Love You
  3:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38Fuck It I Love YouPolydor
-
Single
Digital
23/08/2019
3:38Norman Fucking Rockwell!Polydor
0807588
Album
CD
30/08/2019
3:38Norman Fucking Rockwell!Polydor
0806830 / B0030880-01
Album
LP
30/08/2019

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/2019426
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.19Lana Del Rey - Fuck It I Love You (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Uitstekend werk van Lana Del Rey.

juna13
******
pretty god

bluezombie
****
.

musikmannen
******
Great
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?