Lana Del Rey - Cruel World

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Lana Del Rey
Blake Stranathan
Producer:Dan Auerbach
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:40UltraviolencePolydor
3786615
Album
CD
13/06/2014
6:40Ultraviolence [Limited Deluxe Edition]Polydor
3788049
Album
CD
13/06/2014

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/201942
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.12 (Reviews: 24)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
**
"zzz"

hmm, was ists schon vorbei?! kkkk
Echt jetzt, langweilt mich total, da spühre ich keine "Lana-Magie" wie viele behaupten und ich persönlich zum Teil auch bei "Born To Die" spührte! 2*+

LLonden
****
Prima plaat. 4*

TravD
****
Nice, but was expecting more from this opening track from 'Ultraviolence'.

alleyt1989
***
Quite a boring opener. Wow.

josh4u92
*****
Love this song. Very underrated album track.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Een te lange en slome track uit half juni 2014 door de nu 32 jarige schone Amerikaanse zangeres, model en songschrijfster: "Elizabeth Woolridge Grant", alias: "Lana Del Rey" !!! Krap voldoende ☺!!!

gherkin
*****
Ook dit nummer van de geweldige Lana Del Rey kan ik zeker smaken.

ahmetyal
***
Decent
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?