Lana Del Rey - Chemtrails Over The Country Club

Cover Lana Del Rey - Chemtrails Over The Country Club
Digital
Polydor / Interscope 20UM1IM09851
Cover Lana Del Rey - Chemtrails Over The Country Club
LP Yellow coloured Vinyl
Interscope 3549798

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/03/2021 (Positie 2)
Laatste week notering:15/05/2021 (Positie 78)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:6185 (471 Punten)
Vinyl 33:27/03/2021 / Piek: 1 / Weken: 9
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 10
de  Piek: 3 / Weken: 7
at  Piek: 4 / Weken: 5
fr  Piek: 3 / Weken: 13
nl  Piek: 2 / Weken: 8
be  Piek: 2 / Weken: 18 (V)
  Piek: 2 / Weken: 12 (W)
se  Piek: 3 / Weken: 5
fi  Piek: 5 / Weken: 3
no  Piek: 3 / Weken: 2
dk  Piek: 2 / Weken: 5
it  Piek: 7 / Weken: 2
es  Piek: 4 / Weken: 10
pt  Piek: 1 / Weken: 16
au  Piek: 2 / Weken: 4
nz  Piek: 2 / Weken: 4

Tracks

19/03/2021
CD Polydor / Interscope B0033416-02 (UMG) / EAN 0602435497815
Toon detailsAlles beluisteren
1.White Dress
  5:33
2.Chemtrails Over The Country Club
  4:31
3.Tulsa Jesus Freak
  3:35
4.Let Me Love You Like A Woman
  3:20
5.Wild At Heart
  4:06
6.Dark But Just A Game
  3:55
7.Not All Who Wander Are Lost
  4:07
8.Yosemite
  5:04
9.Breaking Up Slowly
  2:57
10.Dance Till We Die
  4:03
11.Lana Del Rey feat. Zella Day & Weyes Blood - For Free
  4:11
   
19/03/2021
LP Urban 060243549780 (UMG) / EAN 0602435497808
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/03/2021
Digital Polydor / Interscope 20UM1IM09851 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/03/2031
Yellow coloured Vinyl - LP Interscope 3549798 (UMG) / EAN 0602435497983
Toon detailsAlles beluisteren
   

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/2019427
Chemtrails Over The Country Club27/03/202128
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.19Lana Del Rey - Chemtrails Over The Country Club (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Ze doet het weer. Dit nieuwste album van Lana Del Rey staat weer vol schone muziek.

bluezombie
****
.

timothy444
****
It's no secret that my thoughts on Lana Del Rey's music are of pure boredom but she is amazing at being real. "Chemtrails Over the Country Club" is a more country sounding album than I imagined her to make but she adds her unique melodramatic lyricism to it that it just somehow ends up working (for the most part anyway).

Rootje
****
Geen onaardig album, maar het verzandt een beetje in gezapigheid halverwege. Dan verslapt mijn aandacht een beetje. Da's jammer.

Richard (NL)
******
TOP ALBUM!!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?