Lana Del Rey - Chemtrails Over The Country Club

Cover Lana Del Rey - Chemtrails Over The Country Club
Digital
Polydor / Interscope 20UM1IM09851

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/03/2021 (Positie 2)
Laatste week notering:10/04/2021 (Positie 21)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:8375 (270 Punten)
Vinyl 33:27/03/2021 / Piek: 1 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 3
de  Piek: 3 / Weken: 3
at  Piek: 4 / Weken: 2
fr  Piek: 3 / Weken: 2
nl  Piek: 2 / Weken: 3
be  Piek: 2 / Weken: 3 (V)
  Piek: 2 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 3 / Weken: 2
fi  Piek: 5 / Weken: 1
no  Piek: 3 / Weken: 2
dk  Piek: 2 / Weken: 1
it  Piek: 7 / Weken: 1
es  Piek: 4 / Weken: 2
pt  Piek: 1 / Weken: 1
au  Piek: 2 / Weken: 1
nz  Piek: 2 / Weken: 1

Tracks

19/03/2021
CD Polydor / Interscope B0033416-02 (UMG) / EAN 0602435497815
Toon detailsAlles beluisteren
1.White Dress
  5:33
2.Chemtrails Over The Country Club
  4:31
3.Tulsa Jesus Freak
  3:35
4.Let Me Love You Like A Woman
  3:20
5.Wild At Heart
  4:06
6.Dark But Just A Game
  3:55
7.Not All Who Wander Are Lost
  4:07
8.Yosemite
  5:04
9.Breaking Up Slowly
  2:57
10.Dance Till We Die
  4:03
11.Lana Del Rey feat. Zella Day & Weyes Blood - For Free
  4:11
   
19/03/2021
LP Urban 060243549780 (UMG) / EAN 0602435497808
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/03/2021
Digital Polydor / Interscope 20UM1IM09851 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
   

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/2019427
Chemtrails Over The Country Club27/03/202123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4Lana Del Rey - Chemtrails Over The Country Club (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Ze doet het weer. Dit nieuwste album van Lana Del Rey staat weer vol schone muziek.

bluezombie
****
.

timothy444
****
It's no secret that my thoughts on Lana Del Rey's music are of pure boredom but she is amazing at being real. "Chemtrails Over the Country Club" is a more country sounding album than I imagined her to make but she adds her unique melodramatic lyricism to it that it just somehow ends up working (for the most part anyway).
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?