Lana Del Rey - Blue Banisters

Cover Lana Del Rey - Blue Banisters
LP
Universal 0602438590148
Digital
Polydor / Interscope 21UMGIM86965

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/10/2021 (Positie 1)
Laatste week notering:20/11/2021 (Positie 57)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:8774 (248 Punten)
Vinyl 33:30/10/2021 / Piek: 3 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 4
de  Piek: 6 / Weken: 3
at  Piek: 8 / Weken: 3
fr  Piek: 7 / Weken: 5
nl  Piek: 1 / Weken: 4
be  Piek: 4 / Weken: 6 (V)
  Piek: 5 / Weken: 6 (W)
se  Piek: 20 / Weken: 2
fi  Piek: 13 / Weken: 3
no  Piek: 16 / Weken: 2
dk  Piek: 17 / Weken: 2
it  Piek: 18 / Weken: 3
es  Piek: 7 / Weken: 5
pt  Piek: 3 / Weken: 5
au  Piek: 3 / Weken: 3
nz  Piek: 8 / Weken: 2

Tracks

22/10/2021
CD Interscope B0034649-02 (UMG) / EAN 0602438741458
Toon detailsAlles beluisteren
1.Text Book
  5:03
2.Blue Banisters
  4:53
3.Arcadia
  4:23
4.Interlude - The Trio
  1:16
5.Black Bathing Suit
  5:18
6.If You Lie Down With Me
  4:25
7.Beautiful
  3:35
8.Violets For Roses
  4:15
9.Dealer
  4:34
10.Thunder
  4:19
11.Wildflower Wildfire
  4:47
12.Nectar Of The Gods
  4:19
13.Living Legend
  4:01
14.Cherry Blossom
  3:18
15.Sweet Carolina
  3:21
   
22/10/2021
LP Universal 0602438590148 (UMG) / EAN 0602438590148
Toon detailsAlles beluisteren
   
22/10/2021
Digital Polydor / Interscope 21UMGIM86965 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
   

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/2019427
Chemtrails Over The Country Club27/03/202128
Blue Banisters30/10/202114
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25Lana Del Rey - Blue Banisters (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?