Lana Del Rey - Black Beauty

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Rick Nowels
Lana Del Rey
Producer:Paul Epworth
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:14Ultraviolence [Limited Deluxe Edition]Polydor
3788049
Album
CD
13/06/2014
LEEX Tropical Mix5:57About: Berlin Vol: 9Polystar
06007 5357569 (7)
Compilatie
CD
30/01/2015
Lakechild Remix4:00Germany's Next Topmodel - The Best Catwalk Hits 2015Polystar
06007 5358803 (1)
Compilatie
CD
06/03/2015
LEEX Tropical Mix5:35Tropical HouseUniversal
536.251-8
Compilatie
CD
10/07/2015

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/201942
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.59 (Reviews: 22)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

TravD
*****
Nice track - should've been included in the main version of 'Ultraviolence'.

alleyt1989
*****
Another great one. A pleasant listen.

ahmetyal
*****
love it
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?