Lana Del Rey - Because Of You

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/201942
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Lana Del Rey nervt mich schon einige Zeit!
Jedoch höre ich mir ihre Songs trotzdem an, mit der Hoffnung irgendwan kann mich eines wieder überzeugen!

Mit "Because Of You" ist ihr das bisher ganz gut gelungen!
Bisher ihr bester Track, nicht mehr so melancholisch wie alle anderen, mir gefällt auch die Melodie sehr gut!
Trotzdem wünsche ich mir von Lana noch mehr mut und irgendetwas frsiches, aber hiermit ist sie auf dem guten Weg!
4.5*+
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?