Lana Del Rey - 13 Beaches

Charts

In de landen:
se  Piek: 89 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:55Lust For LifePolydor
5758992
Album
CD
21/07/2017
4:55Lust For Life [Ltd. Boxset]Polydor
B0027296-80
Album
CD
15/09/2017
4:55Lust For LifePolydor
5758996
Album
LP
06/10/2017

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/2019415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.08 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BitchAloud
******
Great vocals and song. 5*
Laatst gewijzigd: 12/08/2017 03:31

gherkin
*****
Uitstekende muziek van Del Rey.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Schitterende, rustige, liefdes track uit half juli 2017 door de 32 jarige Amerikaanse zangers, model en songschrijfster: "Elizabeth Woolridge Grant", alias: "Lana Del Rey" !!! Ruim 4 sterren ☺!!!

alleyt1989
****
Nice track.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?