Lady Antebellum - What If I Never Get Over You

Cover Lady Antebellum - What If I Never Get Over You
Digital
Big Machine 19OPBMR00535

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:07/09/2019 / Piek: 49 / Weken: 1

Tracks

17/05/2019
Digital Big Machine 19OPBMR00535
Toon detailsAlles beluisteren
1.What If I Never Get Over You
3:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26What If I Never Get Over YouBig Machine
19OPBMR00535
Single
Digital
17/05/2019

Lady Antebellum   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Need You Now01/05/2010730
Just A Kiss24/09/2011912
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Need You Now22/05/2010434
Own The Night08/10/2011257
Golden11/05/2013762
74711/10/2014781
Heart Break17/06/2017641
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Own The Night - World Tour [DVD]19/01/2013201
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?