LA$$A feat. Jack & Hef - Gedachtes

Cover LA$$A feat. Jack & Hef - Gedachtes
Digital
Top Notch 20UMGIM28000 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:09/05/2020 / Piek: 1 / Weken: 4

Tracks

30/04/2020
Digital Top Notch 20UMGIM28000 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gedachtes
3:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16GedachtesTop Notch
20UMGIM28000
Single
Digital
30/04/2020

Jack   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Op de weg13/04/20196417
Cheeba (Jack x 3robi)13/07/2019541
Tijdbom17/08/2019376
Tot de dood24/08/2019821
Leven (Jack feat. Ashafar)09/11/2019504
Highway23/11/2019881
Langzaam (Delany & Jack)01/02/2020811
I Don't Wanna Die (KM feat. Jack)15/02/2020572
Mess (Jack & Ashafar)04/04/2020851
100 (Jack & Dopebwoy)25/04/2020841
Fake (Zack Ink feat. Jack)03/10/20201001
Wereldklasse17/10/2020631
Noncha (Jack feat. 3robi & SRNO)27/02/2021731
Platzak (Esko, Bigidagoe & Jack feat. Vic9)19/06/2021354
Taxi23/04/2022305
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plan A24/08/2019337
Traplove25/04/202055
Plan B26/12/2020109
 

Hef   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mandela (SBMG met Sevn Alias, Louis, D-Double, Lijpe en Hef)10/10/2015588
Morgen weer (Hef feat. Dio & Jonna Fraser)26/12/2015991
Narcos (Broederliefde feat. SBMG, Jonna Fraser, Hef, Ronnie Flex & RMB)07/05/2016891
Mbongo (Rollàn feat. Josylvio & Hef)24/09/2016952
Dope Game (Sevn Alias feat. Hef)19/11/2016781
Ingang (Equalz feat. Hef)03/12/2016816
Bijna (Hef feat. Lil Kleine)24/12/2016692
Muhammad Ali (Childsplay feat. Hef, Boef, Lijpe & MocroManiac)24/12/2016952
Hustlers (Hef feat. Sevn Alias, D-Double & SBMG)31/12/2016891
Double Up (Josylvio, Hef & Kevin)06/05/2017532
Batterij (Lil Kleine feat. Hef)01/07/2017342
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)05/08/2017781
Allemaal voor niks (Kevin feat. Hef & Vic9)19/08/2017682
Wejo (Bangbros, Hef & Murda feat. Kevin)14/10/2017762
Merry (Nafthaly Ramona, Bizzey & Hef)18/11/20172020
Hoop25/11/2017722
Als ik naar huis ga (Hef feat. Kevin & Sevn Alias)23/12/2017422
Life is geen Game (Hef feat. Lijpe & Crooks)23/12/2017581
Roley (Hef feat. Josylvio)23/12/2017741
Kan niet terug (Hef feat. Vic9, Feis & Rich)23/12/2017821
Misdaad23/12/2017901
Op je hoede (Josylvio feat. Hef & Moeman)03/03/2018413
Knowledge (Esko feat. Emms, Hef & Kevin)28/04/2018581
Jalla (F1rstman, Hef & Poke feat. Pyramids)21/07/2018961
Niet huilen (Hef feat. Kevin & Jayboogz)01/09/2018791
Streets (Josylvio & Moeman feat. Hef, Adje, JoeyAK, Ashafar & LaFunky)10/11/2018282
Dealers uit de buurt15/12/2018552
Niks26/01/2019264
De wereld is van jou (Hef feat. Kevin)02/02/2019155
Koud02/02/2019501
Gangster02/02/2019541
Rodeo (Hef feat. Jayh & Murda)02/02/2019581
Misschien (Hef feat. D-Double)02/02/2019621
Ik weet dat je m'n rug hebt02/02/2019661
Wie niet waagt02/02/2019771
Wanneer zijn we Safe (Hef feat. Crooks)02/02/2019811
Andere Place02/02/2019951
Morgen is niet beloofd02/02/2019971
Forever (meer dan genoeg) (Hef feat. Sticks)02/02/20191001
Bankrekening (Josylvio feat. Hef)12/10/2019402
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
24/7 (Sevn Alias feat. Kevin & Hef)07/12/2019671
Ik probeer het14/12/2019525
Drukken28/12/2019373
Straat28/12/2019911
Hyena's (Idaly feat. Kevin & Hef)11/01/2020225
In de kou (Idaly feat. Hef)15/08/2020522
We hadden niks (KNALLER feat. Adje & Hef)31/10/2020911
Fouten14/11/2020632
Wat ik doe (Hef feat. Jonna Fraser)05/12/2020632
Bagage (Hef feat. Idaly & Kevin)26/12/2020325
Soms (Hef feat. COR)26/12/2020581
Eigenaar (Spanker, Frenna, Murda feat. Kevin, Idaly & Hef)24/04/2021403
Niks voor niks (Jordymone9 feat. Hef)19/06/2021683
Niet doen alsof (Hef / Adje / Crooks)09/10/2021572
S.K.E.E.R.27/11/2021761
3 soldaten (Hef / Adje / Crooks)04/12/2021403
Ons (Hef / Adje / Crooks)25/12/2021561
Benz muziek05/02/2022551
Frikandel16/04/2022722
Adem23/04/2022581
Kaya Egeo 1023/04/2022961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hefvermogen17/04/201023
Papierwerk24/11/20121210
Freddy & Bundy (Crooks & Hef)16/11/2013381
1326/12/20152026
Ruman31/12/2016720
Bruin brood (Bangbros, Hef & Murda)28/10/2017106
Geit23/12/2017342
Koud02/02/2019148
Tranen28/12/2019117
Rook26/12/2020223
Boyz in de Hood 2 (Hef / Adje / Crooks)25/12/2021710
Hefvermogen 223/04/202215
 

LA$$A   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hans betaalt de schade (Delivio Reavon, LA$$A & Mr.Ontspannen feat. Chivv & Henkie T)02/03/2019688
Meisje (LA$$A, LouiVos, Geechi & Frsh)06/07/2019981
Spijker (LA$$A x Frsh x LouiVos feat. Young Ellens)07/09/2019742
Schuif (LA$$A, Ashafar & Sjaak feat. Young Ellens)26/10/2019386
PC Hooftstraat (LA$$A, Leafs, Bryan Mg & Geechi)18/07/2020781
FF lekker zo (Henkie T & LA$$A)13/11/2021622
Bijpakken (LA$$A, Young Ellens & Bizzey feat. Jebroer & Poke)12/02/2022921
1234 (Cristian D, Bilal Wahib & LA$$A)19/03/2022810
Abc (Turfy Gang, Mr. Polska & LA$$A)26/03/2022434
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
KA$$A10/10/2020344
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?