Kus - Dag en nacht

Cover Kus - Dag en nacht
Dino Music 00946 375893 (nl)

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/10/2006 (Positie 72)
Laatste week notering:16/12/2006 (Positie 82)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:9134 (482 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 16 / Weken: 8

Kus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lekker ding16/04/2005120
Natuurtalent16/07/2005614
Topje van m'n zus29/10/2005416
Wat ik wil met Kerstmis... ben jij! (Kus feat. Chris & ViviŽnne)17/12/200526
Ik heb je gewist11/03/200626
Kus gaat los!02/09/2006915
Dag en nacht28/10/2006168
Kon het elke dag maar Kerstmis zijn (Kus met Rene Froger, Chris & ViviŽnne)16/12/200626
Mama12/05/200747
4 meiden22/09/2007158
Superster17/11/2007494
Wereld van geluk (Kus met Dieneke)15/12/2007575
Ik loop op de wolken28/03/2009805
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Allereerste Kus19/11/20051019
Kus gaat los!28/10/20061225
Kus voor jou06/10/20072019
In de film22/11/2008585
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kus de dag! [DVD]25/03/200618
Kus je vrienden tour [DVD]10/03/2007629
Kus voor jou theatertour [DVD]21/06/2008189
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/11/2006 13:59
Snormobiel Beusichem
***
▓ Aardige jeugdplaat van de damesformatie "KUS" !!! Afkomstig van hun succesvolle CD: "KUS gaat los" uit oktober 2006 !!! De plaat komt nieuw binnen in de Nederlandse Top 40 van 18-11-2006 !!! Precies 3 sterren !!!

JakobKOP
*
Dat ik de single jaren terug es kocht, ik kan me het niet voorstellen!
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?