Kula Shaker - Tattva

Cover Kula Shaker - Tattva
Cover

Charts

In de landen:
de  Piek: 85 / Weken: 5

Tracks

24/06/1996
CD-Single Columbia 663353 5 (Sony) / EAN 5099766335353
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tattva
  3:24
2.Dance In Your Shadow
2:39
3.Red Balloon (Vishnu's Eyes)
3:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:24TattvaColumbia
663353 5
Single
CD-Single
24/06/1996
3:46KColumbia
01 484180-10
Album
CD
16/09/1996
3:45FM4 SoundselectionDownstreet
74321 459772
Compilatie
CD
1997
3:46De Afrekening 20(00) - The Lost TracksUniversal
545 522-2
Compilatie
CD
03/12/1999
3:45KollectedColumbia
509649 2
Album
CD
16/12/2002
»» alles tonen

Kula Shaker   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hush24/05/19973410
Mystical Machine Gun06/03/1999961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
K28/09/19962233
Peasants, Pigs & Astronauts20/03/1999638
Strangefolk01/09/2007572
Pilgrims Progress24/07/20101001
K2.020/02/2016661
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.74 (Reviews: 34)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
******
In augustus 1996 was dit de 2e single van het geweldige album K. Werd destijds veel gedraaid op MTV (toen dat nog een ECHTE muziekzender was). Werd in Nederland helaas geen hit. Het is een wonderschone ballad, een meesterwerk!!!!!

gherkin
*****
Absoluut geslaagd nummer.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Ook mij bevalt dit plaatje uit de zomer van 1996 door de Britse psychedelische rock formatie: "Kula Shaker", nog altijd !!! Vet 4 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?