Kula Shaker - Hush

Cover Kula Shaker - Hush
CD-Maxi
Columbia COL 664459 2

Nummer

Jaar:1997
Muziek/Tekst:Joe South
Producer:Stephen Harris
Crispian Mills
Coverversie van:Billy Joe Royal - Hush
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/05/1997 (Positie 69)
Laatste week notering:26/07/1997 (Positie 68)
Piekpositie:34 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:8232 (528 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 34 / Weken: 10
be  Tip (V)

Tracks

24/02/1997
CD-Maxi Columbia COL 664459 2 (Sony) / EAN 5099766445922
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hush
  2:59
2.Raagy One (Waiting For Tomorrow)
4:27
3.Under The Hammer
3:47
4.Smart Dogs (Live At Aston Villa Leisure Centre)
3:47
5.Knight On The Town (Live At The London Astoria)
3:35
6.Govinda (Live At Plymouth Pavilion on January 26, 1997)
8:08
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59HushColumbia
COL 664459 2
Single
CD-Maxi
24/02/1997
2:55I Know What You Did Last Summer - The AlbumColumbia
COL 488663 2
Album
CD
07/10/1997
2:56Cinema HitsSony
498019 2
Compilatie
CD
05/05/2000
2:55KollectedColumbia
509649 2
Album
CD
16/12/2002
2:56100 Hits - 90sDemon
DMG 100 004
Compilatie
CD
15/10/2007
»» alles tonen

Kula Shaker   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hush24/05/19973410
Mystical Machine Gun06/03/1999961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
K28/09/19962233
Peasants, Pigs & Astronauts20/03/1999638
Strangefolk01/09/2007572
Pilgrims Progress24/07/20101001
K2.020/02/2016661
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.26 (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
07/10/2006 23:01
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Frisse maar moderne cover van "Hush" uit juni 1997 door de eendagsvlieg formatie "Kula Shaker" !!! Valt me ook helemaal niet tegen, vandaar ook mijn 5 sterren !!! Het is alleen jammer dat het Nederlandse publiek het niet helemaal zag !!! (NL Top 40: 4 wk / # 23) !!!

Topbart
****
In mei 1997 was dit de 5e en laatste single van het geweldige album K. Het is een goede song maar in vergelijking met de eerdere 4 singles vind ik deze toch ietsje minder en rond ik af op 4 sterren.

nirvanamusic87
***
Ok but not a great band by any standard. UK#2 and Ireland#8.

BeansterBarnes
****
Peaked at #67 in Australia, 1997.

musikmannen
*****
Good

Sebastiaanmember
****
Leuk nummer, maar wel een beetje érg snel. Een langzamere versie zou 5 sterren krijgen van mij. Ik kan dit ook op de basgitaar bespelen! Nooit gedacht dat dit nummer al zo oud was, trouwens!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?