Kris Kross Amsterdam feat. Bilal Wahib & Emma Heesters - Donderdag

Cover Kris Kross Amsterdam feat. Bilal Wahib & Emma Heesters - Donderdag
Digital
Top Notch / Spinnin' 20UMGIM87661 (nl)

Charts

Binnenkomst:31/10/2020 (Positie 43)
Laatste week notering:05/12/2020 (Positie 64)
Piekpositie:37 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:12761 (342 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 37 / Weken: 6
be  Tip (V)

Tracks

22/10/2020
Digital Top Notch / Spinnin' 20UMGIM87661 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Donderdag
  2:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:36DonderdagTop Notch / Spinnin'
20UMGIM87661
Single
Digital
22/10/2020
2:36Hitzone 96Universal
539 343-1
Compilatie
CD
19/02/2021

Kris Kross Amsterdam   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sex (Cheat Codes x Kris Kross Amsterdam)12/03/2016230
Are You Sure? (Kris Kross Amsterdam & Conor Maynard feat. Ty Dolla $ign)14/01/20172514
Whenever (Kris Kross Amsterdam x The Boy Next Door feat. Conor Maynard)14/07/2018424
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Ik sta jou beter (Kris Kross Amsterdam & Nielson)03/08/20192319
Loop niet weg (Kris Kross Amsterdam, Tino Martin & Emma Heesters)15/02/2020333
Mij niet eens gezien (Kris Kross Amsterdam & Lil Kleine & Yade Lauren)01/08/2020419
Donderdag (Kris Kross Amsterdam feat. Bilal Wahib & Emma Heesters)31/10/2020376
Tranen (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs)13/03/2021731
Early In The Morning (Kris Kross Amsterdam, Shaggy & Conor Maynard)08/05/2021325
Alles wat ik mis (Ronnie Flex & Emma Heesters feat. Kris Kross Amsterdam)22/05/2021117
IncreŪble (Rolf Sanchez & Kris Kross Amsterdam)07/08/2021637
Vluchtstrook (Kris Kross Amsterdam x Antoon x Sigourney K)04/12/2021179
Vanavond (Uit m'n bol) (Kris Kross Amsterdam, Donnie & Tino Martin)02/04/2022260
Adrenaline (Kris Kross Amsterdam x Ronnie Flex x ZoŽ Tauran)24/09/2022637
Der af (Oya Lťlť) (Kris Kross Amsterdam, Donnie & Roxeanne Hazes)18/02/2023297
How You Samba (Kris Kross Amsterdam, SofŪa Reyes & Tinie Tempah)20/05/202353
 

Emma Heesters   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pa olvidarte (Emma Heesters & Rolf Sanchez)19/10/2019281
Loop niet weg (Kris Kross Amsterdam, Tino Martin & Emma Heesters)15/02/2020333
Waar ga je heen06/06/20202121
Donderdag (Kris Kross Amsterdam feat. Bilal Wahib & Emma Heesters)31/10/2020376
Alles wat ik mis (Ronnie Flex & Emma Heesters feat. Kris Kross Amsterdam)22/05/2021117
Meisje zonder naam (Emma Heesters, Ronnie Flex & Trobi)25/09/2021564
HJB (Emma Heesters feat. Maks)03/06/2023631
 

Bilal Wahib   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vliegen22/06/2019712
Video Vixen (Bilal Wahib feat. Bizzey)25/04/2020527
Doorheen (Bizzey, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Ramiks)06/06/2020157
Tigers27/06/2020133
Vergeten (Boef & Bilal Wahib)18/07/2020211
Jaloers05/09/2020344
Donderdag (Kris Kross Amsterdam feat. Bilal Wahib & Emma Heesters)31/10/2020376
501 (Bilal Wahib feat. Ronnie Flex)06/03/2021127
Paranoia28/08/2021138
Ibiza09/10/2021220
Push It ($hirak feat. Bilal Wahib & Boef)13/11/2021531
Streken van een duivel (Bilal Wahib feat. Frenna)27/11/2021218
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
MaŮana (Rolf Sanchez & Bilal Wahib)26/02/2022385
1234 (Cristian D, Bilal Wahib & LA$$A)19/03/2022812
Solo (ZoŽ Tauran feat. Bilal Wahib)14/05/2022623
Als je bij me blijft ($hirak feat. Cristian D, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Boef)21/05/2022218
Centraal Station (Antoon & Bilal Wahib)18/06/20221214
Love Song (Trobi / Ronnie Flex / Bilal Wahib)07/01/2023311
Ik Space (Bilal Wahib feat. FabiŽnne Bergmans)21/01/2023414
Outside (ZoŽ Tauran & Bilal Wahib)20/05/2023183
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El mehdi04/12/2021643
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Kris Kross Amsterdam feat. Bilal Wahib & Emma Heesters - Donderdag (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?