Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey - Hij is van mij

Cover Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey - Hij is van mij
Digital
Spinnin' / Top Notch 190295493486

Charts

Binnenkomst:29/12/2018 (Positie 16)
Laatste week notering:09/05/2020 (Positie 94)
Piekpositie:1 (7 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:72
Positie aller tijden:30 (4259 Punten)
Airplay:02/02/2019 / Piek: 20 / Weken: 12
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 72
be  Tip (V)

Tracks

21/12/2018
Digital Spinnin' / Top Notch 190295493486 / EAN 0190295493486
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hij is van mij
  3:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34Hij is van mijSpinnin' / Top Notch
190295493486
Single
Digital
21/12/2018
3:36MNM Big Hits 2019 Vol. 2Universal
538.739-3
Compilatie
CD
19/04/2019
3:35Hitzone 89Sony
19075954212
Compilatie
CD
03/05/2019
3:36Spring Break 2019Universal
5387555
Compilatie
CD
03/05/2019
3:36100% NL BBQ HitsSony
19075946232
Compilatie
CD
24/05/2019
»» alles tonen

Bizzey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Fur25/03/2006603
Still Care02/12/2006952
This Way (Too Many Times) (Don Diablo feat. Bizzey)08/12/2007285
Stronger (Bassjackers feat. Bizzey)10/04/2010972
Challas (Bizzey feat. Mula B & Louis)15/10/2016673
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Doe je dans (Bizzey feat. Yung Felix, Jozo, Adje & YOUNGBAEKANSIE)11/02/2017971
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Badman Ollo (Bizzey, Yung Felix & Josylvio feat. 3robi)15/07/20175922
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)05/08/2017781
C'est la vie (The Partysquad feat. Josylvio, Bizzey, Hansie & Broertje)12/08/20172616
Blow It All (Bizzey & Frenna feat. Ramiks, Diquenza & Dovgh)14/10/2017358
Merry (Nafthaly Ramona, Bizzey & Hef)18/11/20172020
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Ewa (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)24/02/20182513
Girl Girl (Bizzey feat. Sterre)24/02/2018502
Rock Ya Body (Bizzey feat. Josylvio)24/02/2018601
PumPumPum (Bizzey feat. Josylvio & Yung Felix)24/02/2018611
Dom doen (Bizzey feat. Broertje & D-Double)24/02/2018661
Net als toen (Bizzey feat. Jonna Fraser)24/02/2018671
Doe het voor24/02/2018721
Ding ding ding (Bizzey feat. Jozo & YOUNGBAEKANSIE)24/02/2018751
Rakata (Bizzey feat. Mr. Polska & Kippie)24/02/2018811
Millie's (Bizzey feat. Chivv)24/02/2018841
Gunman24/02/2018961
Ze willen mee (Hardwell, Bizzey, Lil Kleine & Chivv)07/04/2018424
Bom 't (Jayh / Mula B / Bizzey / Dopebwoy)19/05/2018426
Aventura26/05/2018821
Drama (Bizzey & Boef)30/06/2018134
Zij wilt meer (LouiVos feat. Bizzey)14/07/2018931
Salaris (Dopebwoy feat. Bizzey)14/07/2018981
Wine Slow (Remix) (Idaly feat. Ronnie Flex, Famke Louise & Bizzey)21/07/2018335
Maria (Bizzey & Ronnie Flex feat. $hirak)28/07/20181016
My Money ($hirak feat. Bokoesam, Bizzey & Dopebwoy)01/09/20183611
ASS (Idaly feat. Mula B & Bizzey)15/09/2018741
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Culo (Bizzey, Frenna, KM & Ramiks)13/10/2018127
Coca (Bizzey, Yung Felix, Josylvio & Rockywhereyoubeen)01/12/2018135
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Positie (Caza feat. Bizzey)05/01/20192430
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Baby Momma (Yung Felix & Poke feat. Bizzey)16/02/2019424
Dip raar (Diplo, Bizzey + Ramiks)02/03/2019332
Insta (Bizzey feat. Kevin)09/03/2019253
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Money Monica (Hansie feat. Bizzey & JoeyAK)23/03/2019522
Domme dingen doen (Diquenza feat. Bizzey, SXTEEN & Poke)13/04/2019284
S/O naar de... (Bizzey X Ramiks)20/04/20191210
Zielige gozer (Kevin feat. Bizzey)04/05/2019206
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Mapima (Bizzey feat. Kevin, LouiVos & Yung Felix)25/05/2019276
Hup (Bizzey feat. SFB)15/06/20191017
Baila Mami (Bizzey feat. Josylvio & YOUNGBAEKANSIE)15/06/2019482
Linkerbaan (Bizzey feat. 3robi)15/06/2019851
Fast (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)06/07/2019611
Laat je niet gaan (Bizzey x Idaly)24/08/2019622
Wij Rulen de nacht (Bizzey feat. Ashafar & Ramiks)23/11/2019861
Skaffa (Bizzey feat. Donnie & Poke)21/03/2020603
Video Vixen (Bilal Wahib feat. Bizzey)25/04/2020527
Doorheen (Bizzey, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Ramiks)06/06/2020157
Becky (Bizzey, Yung Felix, Josylvio & Tellem)11/07/2020452
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
November24/02/2018166
Tido15/06/2019227
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nope Is Dope Volume 7 (Bassjackers, Gregor Salto, DJ Gregory & MC Bizzey)08/05/201088
 

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020138
 

Kris Kross Amsterdam   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sex (Cheat Codes x Kris Kross Amsterdam)12/03/2016230
Are You Sure? (Kris Kross Amsterdam & Conor Maynard feat. Ty Dolla $ign)14/01/20172514
Whenever (Kris Kross Amsterdam x The Boy Next Door feat. Conor Maynard)14/07/2018424
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Ik sta jou beter (Kris Kross Amsterdam & Nielson)03/08/20192319
Loop niet weg (Kris Kross Amsterdam, Tino Martin & Emma Heesters)15/02/2020333
Mij niet eens gezien (Kris Kross Amsterdam & Lil Kleine & Yade Lauren)01/08/2020413
 

Tabitha   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Is dit over (Ronnie Flex feat. Tabitha)08/07/20171324
Red me (Ronnie Flex feat. Tabitha)08/07/2017463
Only One (SFB feat. Tabitha)15/07/2017502
Jou & mij25/11/2017981
Real Love (Jayh feat. Tabitha)15/09/2018891
Parkeerplaats (Jermaine Niffer & Tabitha)03/11/2018396
Come My Way (Tabitha feat. Latifah)08/12/20185616
Voor jou (Qucee feat. Tabitha)08/12/2018831
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Speling (DJ Dylvn & Hansie feat. Tabitha)05/01/20196113
Expose The Game (Chivv feat. Tabitha)16/02/2019273
Dan komt alles goed16/02/2019833
Ai (Tabitha feat. Rolf Sanchez & Poke)02/03/20192832
Het spijt me niet18/05/2019626
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Work It (Tabitha feat. Chivv)28/09/2019942
Zeldzaam (Tabitha & Ronnie Flex)29/02/2020465
Slapen met het licht aan (Tabitha & Nielson)25/04/2020469
Verloren19/09/2020625
Ik hou van mij26/09/2020375
Hallo met mij03/10/2020504
Wanneer je naar me lacht03/10/2020741
Lied van Ruth: My land is jou land10/10/2020631
Michael Jordan24/10/2020761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gevonden in verdwalen14/04/20181178
HIT-SIG16/02/2019572
Hallo met mij03/10/202074
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.86Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey - Hij is van mij (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

De Tsjap
******
Briljante popmuziek van 2 grote zangeressen. Wat een heerlijke stemmen!

Henk de tank
*
Afschieten die hap, ik snap niet wat kris kross met deze prutsers moet

Chartattack
**
Slap kinderliedje.

Zou niet misstaan op een Kinderen voor Kinderen album.

Mark1984
*****
Had het niet verwacht maar deze productie zit goed in elkaar! klinkt goed in het gehoor.
The Boy Is Mine 2.0 haha
Laatst gewijzigd: 08/01/2019 18:58

hugo1960
****
Het ligt goed in het gehoor, maar toch is het weer meer van hetzelfde.

Zowaar een * erbij. Toch een prima plaatje!
Laatst gewijzigd: 29/01/2019 17:12

Patrick3
*****
Nummer 1 in Nederland fijn nummer

bjornieboy
*
Dit is het slechtste wat Kris Kross Amsterdam tot nu toe gebracht heeft. Terwijl hun vorige singles super waren. Ach een foutje moet kunnen al zullen hun internationale fans denken what the fuck dit is.

Bearcat
**
Kan me niet bekoren

VNN
*****
Terecht een dikke hit

LLonden
***
Begrijp dat dit een hit is. Ik vind het zelf wel een leuke plaat, maar het is niet zo heel bijzonder.

Topbart
*
super slecht, gewoonweg bagger!!

ria.kl
*
nummer een hit!? super slecht, gewoon vreselijk!

Snormobiel Beusichem
***
▒ Redelijke samenwerking tussen: "Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha en Bizzey", half december 2018 !!! Niet slecht, maar ook géén hoogvlieger ☺!!!

Rootje
*
Ene oor in, andere oor gelijk weer uit
Niemendalletje van de bovenste plank.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?