Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs - Tranen

Cover Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs - Tranen
Digital
Spinnin' / Top Notch 190296755569 (nl)

Charts

Binnenkomst:13/03/2021 (Positie 73)
Laatste week notering:13/03/2021 (Positie 73)
Piekpositie:73 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24254 (28 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 73 / Weken: 1
be  Piek: 14 / Weken: 9 (V)

Tracks

05/03/2021
Digital Spinnin' / Top Notch 190296755569 [nl] / EAN 0190296755569
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tranen
  2:59
2.Tranen (Instrumental)
2:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59TranenSpinnin' / Top Notch
190296755569
Single
Digital
05/03/2021
Instrumental2:59TranenSpinnin' / Top Notch
190296755569
Single
Digital
05/03/2021
2:59MNM Big Hits 2021 Vol. 2Universal
539.441-9
Compilatie
CD
11/06/2021
2:58MNM Big Hits - Best Of 2021Universal
539.540-3
Compilatie
CD
26/11/2021

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172218
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018231
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018623
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Bitch Move (Kraantje Pappie feat. Josylvio)06/10/2018761
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Nacht (Kraantje Pappie & Guus Meeuwis)18/01/20201716
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Tranen (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs)13/03/2021731
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
Hockeymeisjes (Bizzey feat. Kraantje Pappie & Immo)22/01/2022671
Missen zou (Thomas Acda, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie)02/04/2022679
Lang leve The Life07/05/2022781
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162288
Daddy06/10/2018255
 

Kris Kross Amsterdam   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sex (Cheat Codes x Kris Kross Amsterdam)12/03/2016230
Are You Sure? (Kris Kross Amsterdam & Conor Maynard feat. Ty Dolla $ign)14/01/20172514
Whenever (Kris Kross Amsterdam x The Boy Next Door feat. Conor Maynard)14/07/2018424
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Ik sta jou beter (Kris Kross Amsterdam & Nielson)03/08/20192319
Loop niet weg (Kris Kross Amsterdam, Tino Martin & Emma Heesters)15/02/2020333
Mij niet eens gezien (Kris Kross Amsterdam & Lil Kleine & Yade Lauren)01/08/2020419
Donderdag (Kris Kross Amsterdam feat. Bilal Wahib & Emma Heesters)31/10/2020376
Tranen (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs)13/03/2021731
Early In The Morning (Kris Kross Amsterdam, Shaggy & Conor Maynard)08/05/2021325
Alles wat ik mis (Ronnie Flex & Emma Heesters feat. Kris Kross Amsterdam)22/05/2021117
IncreŪble (Rolf Sanchez & Kris Kross Amsterdam)07/08/2021637
Vluchtstrook (Kris Kross Amsterdam x Antoon x Sigourney K)04/12/2021144
Vanavond (Uit m'n bol) (Kris Kross Amsterdam, Donnie & Tino Martin)02/04/2022227
Adrenaline (Kris Kross Amsterdam x Ronnie Flex x ZoŽ Tauran)24/09/2022102
 

Pommelien Thijs   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nu wij niet meer praten (Jaap Reesema & Pommelien Thijs)14/11/2020234
Tranen (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs)13/03/2021731
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.62Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs - Tranen (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Héél mooi

Bearcat
***
Voor mij doen dit soort remakes het niet echt

Mark1984
****
Voldoende goed dat ze een belgische zangeres hebben gestrikt voor deze remake.

t-boi
******
Dit is deels Belgisch én Nederlandstalig. Waarom staat dit geweldige nr dan niet in de Vlaamse top 50??? Zou daar momenteel op nr 4 moeten staan!

WendyT
**
Ben niet echt enthousiast over deze nieuwe versie van Passie, origineel van Clouseau.

Snormobiel Beusichem
**
▒ Mislukte "Clouseau" (zomer 1995) cover door "Kris Kross Amsterdam", "Kraantje Pappie" en "Pommelien Thijs", begin maart 2021 !!! Het huilen staat me nader dan het lachen, maar nog géén tranen bij mij 😎 !!!
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?