Krezip - Sweet High

Cover Krezip - Sweet High
CD
Play It Again Sam 0787099974343 (nl)
LP White Coloured Vinyl
Play It Again Sam 0787099974350 (nl)
Digital
Pink Harvest / Friendly Fire 0787099974404 (nl)

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/11/2019 (Positie 2)
Laatste week notering:16/11/2019 (Positie 26)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:8329 (262 Punten)
Vinyl 33:02/11/2019 / Piek: 3 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 3

Tracks

25/10/2019
CD Play It Again Sam 0787099974343 (PIAS) [nl] / EAN 0787099974343
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/10/2019
White Coloured Vinyl - LP Play It Again Sam 0787099974350 (PIAS) [nl] / EAN 0787099974350
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/10/2019
Digital Pink Harvest / Friendly Fire 0787099974404 (PIAS) [nl] / EAN 0787099974404
Toon detailsAlles beluisteren
   

Krezip   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Won't Cry15/04/2000668
I Would Stay24/06/2000227
All Unsaid04/11/2000645
Everything And More17/03/2001653
You Can Say28/09/2002199
Promise30/11/20022610
Mine (Acoustic)20/09/2003992
Out Of My Bed30/04/2005512
Don't Crush Me23/07/2005277
I Apologize26/11/2005299
Plug It In & Turn Me On14/04/20071913
Play This Game With Me28/07/2007773
All My Life27/10/2007727
Everybody's Gotta Learn Sometime29/03/20083210
Go To Sleep15/11/2008488
Sweet Goodbyes14/02/2009242
Lost Without You09/02/20193319
How Would You Feel17/08/2019854
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nothing Less13/05/2000168
Days Like This26/10/2002328
What Are You Waiting For14/05/2005129
Plug It In19/05/2007358
Best Of15/11/2008153
Sweet Goodbye01/08/2009214
Sweet High02/11/201923
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
That'll Be Unplugged (And More) [DVD]04/10/2003106
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
****
Het comeback album van de Tilburgse band Krezip.
In orde, maar verzandt her en der wel in saaiheid.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?