Krezip - How Would You Feel

Cover Krezip - How Would You Feel
Digital
Pink Harvest / Friendly Fire 0787099974329 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Gordon Groothedde
Jacqueline Govaert
Producer:Gordon Groothedde
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/08/2019 (Positie 89)
Laatste week notering:07/09/2019 (Positie 89)
Piekpositie:85 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:21716 (52 Punten)
Airplay:15/06/2019 / Piek: 11 / Weken: 17
Single Tip:15/06/2019 / Piek: 3 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 85 / Weken: 4
be  Tip (V)

Tracks

05/06/2019
Digital Pink Harvest / Friendly Fire 0787099974329 [nl] / EAN 0787099974329
Toon detailsAlles beluisteren
1.How Would You Feel
  3:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:42How Would You FeelPink Harvest / Friendly Fire
0787099974329
Single
Digital
05/06/2019

Krezip   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Won't Cry15/04/2000668
I Would Stay24/06/2000227
All Unsaid04/11/2000645
Everything And More17/03/2001653
You Can Say28/09/2002199
Promise30/11/20022610
Mine (Acoustic)20/09/2003992
Out Of My Bed30/04/2005512
Don't Crush Me23/07/2005277
I Apologize26/11/2005299
Plug It In & Turn Me On14/04/20071913
Play This Game With Me28/07/2007773
All My Life27/10/2007727
Everybody's Gotta Learn Sometime29/03/20083210
Go To Sleep15/11/2008488
Sweet Goodbyes14/02/2009242
Lost Without You09/02/20193319
How Would You Feel17/08/2019854
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nothing Less13/05/2000168
Days Like This26/10/2002328
What Are You Waiting For14/05/2005129
Plug It In19/05/2007358
Best Of15/11/2008153
Sweet Goodbye01/08/2009214
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
That'll Be Unplugged (And More) [DVD]04/10/2003106
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Nieuw werk van Krezip dat verre van verkeerd klinkt.

Jeroen68
*****
Anno 2019 mogen we blij zijn dat sommige groepen terugkomen om ouderwetse kwaliteit te leveren.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Na een pauze van tien jaar is de Tilburgse formatie: "Krezip" gelukkig wéér terug in de Nederlandse hitlijsten. Reeds live te zien geweest o.a. in de "Ziggo Dome" en op "Pinkpop 2019" !!! Géén hoogvlieger misschien, begin juni 2019, maar wel mooi zangwerk van de zangeres en pianiste: "Jacqueline Govaert" ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?