Krezip - How Would You Feel

Cover Krezip - How Would You Feel
Digital
Pink Harvest / Friendly Fire 0787099974329 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Gordon Groothedde
Jacqueline Govaert
Producer:Gordon Groothedde
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/08/2019 (Positie 89)
Laatste week notering:17/08/2019 (Positie 89)
Piekpositie:89 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24283 (12 Punten)
Airplay:15/06/2019 / Piek: 11 / Weken: 10
Single Tip:15/06/2019 / Piek: 3 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 89 / Weken: 1
be  Tip (V)

Tracks

05/06/2019
Digital Pink Harvest / Friendly Fire 0787099974329 [nl] / EAN 0787099974329
Toon detailsAlles beluisteren
1.How Would You Feel
  3:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:42How Would You FeelPink Harvest / Friendly Fire
0787099974329
Single
Digital
05/06/2019

Krezip   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Won't Cry15/04/2000668
I Would Stay24/06/2000227
All Unsaid04/11/2000645
Everything And More17/03/2001653
You Can Say28/09/2002199
Promise30/11/20022610
Mine (Acoustic)20/09/2003992
Out Of My Bed30/04/2005512
Don't Crush Me23/07/2005277
I Apologize26/11/2005299
Plug It In & Turn Me On14/04/20071913
Play This Game With Me28/07/2007773
All My Life27/10/2007727
Everybody's Gotta Learn Sometime29/03/20083210
Go To Sleep15/11/2008488
Sweet Goodbyes14/02/2009242
Lost Without You09/02/20193319
How Would You Feel17/08/2019891
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nothing Less13/05/2000168
Days Like This26/10/2002328
What Are You Waiting For14/05/2005129
Plug It In19/05/2007358
Best Of15/11/2008153
Sweet Goodbye01/08/2009214
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
That'll Be Unplugged (And More) [DVD]04/10/2003106
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Nieuw werk van Krezip dat verre van verkeerd klinkt.

Jeroen68
*****
Anno 2019 mogen we blij zijn dat sommige groepen terugkomen om ouderwetse kwaliteit te leveren.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?