Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djé - Feesttent

Cover Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djé - Feesttent
Digital Promo
Noah's Ark / Top Notch 00602537762279

Charts

Binnenkomst:22/02/2014 (Positie 69)
Laatste week notering:10/05/2014 (Positie 97)
Piekpositie:50 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:11452 (365 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 50 / Weken: 12

Tracks

14/02/2014
Promo - Digital Noah's Ark / Top Notch 00602537762279 (UMG) / EAN 0602537762279
Toon detailsAlles beluisteren
1.Feesttent
  3:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05Feesttent [Promo]Noah's Ark / Top Notch
00602537762279
Single
Digital
14/02/2014
3:03Crane IINoah's Ark / Top Notch
Ark 017 / 3775980
Album
CD
17/03/2014
DJ Paul Elstak Culture Clash Remix3:47[40 keer blijven] Pompen! IIMostiko
AL 305182
Compilatie
CD
20/10/2017

Jiggy Djé   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djé)22/02/20145012
Hotelsuite (Nielson & Jiggy Djé)02/04/2016599
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Noah's Ark14/10/2006751
De Ark de Triomf25/04/2009322
 

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeën07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djé)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018221
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/201869
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162277
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
**
Maar flauwe muziek voor een feesttent.

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>-- ☺!!!

RV
*****
Eigenlijk vind ik dit helemaal geen slecht nummer. Sterker nog, ik vind dit een héél lekkere plaat! Kijk, zoiets wil ik van een rapper horen!!! Hier kunnen wannabe rappertjes als Mr. Polska, Ronnie Flex, YS en consorten nog een puntje aan zuigen!
Laatst gewijzigd: 25/02/2014 20:44

DeejayDave
****
Het doet me een beetje denken aan Def P & the Beatbusters. Lauwe rap die eigenlijk wel leuk is.

Supersok
***
Ja.. ach... slecht is het niet, maar echt blij wordt ik hier ook niet van. Geef mijn dan toch maar de vorige single 'Met z'n tweeen'
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?