Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser - Ik heb je nodig

Cover Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser - Ik heb je nodig
Digital
Noah's Ark 00602577166303 (nl)

Nummer

Jaar:2018
Producer:Ramiks
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/10/2018 (Positie 21)
Laatste week notering:13/10/2018 (Positie 14)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:16713 (167 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 14 / Weken: 2

Tracks

05/10/2018
Digital Noah's Ark 00602577166303 (UMG) [nl] / EAN 0602577166303
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ik heb je nodig
  3:07
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:07Ik heb je nodigNoah's Ark
00602577166303
Single
Digital
05/10/2018

Bizzey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Fur25/03/2006603
Still Care02/12/2006952
This Way (Too Many Times) (Don Diablo feat. Bizzey)08/12/2007285
Stronger (Bassjackers feat. Bizzey)10/04/2010972
Challas (Bizzey feat. Mula B & Louis)15/10/2016673
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Doe je dans (Bizzey feat. Yung Felix, Jozo, Adje & YOUNGBAEKANSIE)11/02/2017971
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Badman Ollo (Bizzey, Yung Felix & Josylvio feat. 3robi)15/07/20175922
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)05/08/2017781
C'est la vie (The Partysquad feat. Josylvio, Bizzey, Hansie & Broertje)12/08/20172616
Blow It All (Bizzey & Frenna feat. Ramiks, Diquenza & Dovgh)14/10/2017358
Merry (Nafthaly Ramona, Bizzey & Hef)18/11/20172020
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Ewa (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)24/02/20182513
Girl Girl (Bizzey feat. Sterre)24/02/2018502
Rock Ya Body (Bizzey feat. Josylvio)24/02/2018601
PumPumPum (Bizzey feat. Josylvio & Yung Felix)24/02/2018611
Dom doen (Bizzey feat. Broertje & D-Double)24/02/2018661
Net als toen (Bizzey feat. Jonna Fraser)24/02/2018671
Doe het voor24/02/2018721
Ding ding ding (Bizzey feat. Jozo & YOUNGBAEKANSIE)24/02/2018751
Rakata (Bizzey feat. Mr. Polska & Kippie)24/02/2018811
Millie's (Bizzey feat. Chivv)24/02/2018841
Gunman24/02/2018961
Ze willen mee (Hardwell, Bizzey, Lil Kleine & Chivv)07/04/2018424
Bom 't (Jayh / Mula B / Bizzey / Dopebwoy)19/05/2018426
Aventura26/05/2018821
Drama (Bizzey & Boef)30/06/2018116
Zij wilt meer (LouiVos feat. Bizzey)14/07/2018931
Salaris (Dopebwoy feat. Bizzey)14/07/2018981
Wine Slow (Remix) (Idaly feat. Ronnie Flex, Famke Louise & Bizzey)21/07/2018313
Maria (Bizzey & Ronnie Flex feat. $hirak)28/07/20181012
My Money ($hirak feat. Bokoesam, Bizzey & Dopebwoy)01/09/2018367
ASS (Idaly feat. Mula B & Bizzey)15/09/2018741
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/2018142
Culo (Bizzey, Frenna, KM & Ramiks)13/10/201821
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
November24/02/2018134
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nope Is Dope Volume 7 (Bassjackers, Gregor Salto, DJ Gregory & MC Bizzey)08/05/201088
 

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018229
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018618
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/2018142
Bitch Move (Kraantje Pappie feat. Josylvio)06/10/2018761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162284
Daddy06/10/201822
 

Jonna Fraser   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hoog / Laag (Ronnie Flex, Idaly, Lil' Kleine, Bokoesam & Jonna Fraser)18/04/2015679
Kan er niet omheen (Jonna Fraser & Lijpe & KM & Ronnie Flex)18/04/2015991
Ik zag je staan (Jonna Fraser / Ronnie Flex / Idaly)14/11/2015825
Morgen weer (Hef feat. Dio & Jonna Fraser)26/12/2015991
Woosh (Sevn Alias x Jonna Fraser x Lijpe)23/01/2016733
2 Cups / Geen rust (Sevn Alias feat. Jonna Fraser)23/01/2016752
Laat niet los (Jairzinho feat. Jonna Fraser)05/03/20165227
Do Or Die (Jonna Fraser feat. Broederliefde)07/05/20161032
Jongvolwassen (Broederliefde feat. Chivv & Jonna Fraser)07/05/2016722
Narcos (Broederliefde feat. SBMG, Jonna Fraser, Hef, Ronnie Flex & RMB)07/05/2016891
Nu of nooit (Monica Geuze feat. Ruben Annink & Jonna Fraser)28/05/20163410
Ik kan je niet laten13/08/20167112
My Love (Frenna feat. Jonna Fraser & Emms)24/09/2016129
Ik kom bij je (Jonna Fraser feat. Frenna)22/10/20161022
Verwijderd (Jonna Fraser feat. Broederliefde & Jayh)22/10/2016257
Update (Jonna Fraser feat. Kempi)22/10/2016403
Langs je werk (Jonna Fraser feat. Yade Lauren)22/10/2016413
Blessings22/10/2016482
On Set (Jonna Fraser feat. Mula B & Louis)22/10/2016492
Uitweg22/10/2016592
Vijf shows22/10/2016632
Location (Jonna Fraser feat. Cho)22/10/2016641
Broeders bloeden samen22/10/2016931
OMW (Frenna feat. Jonna Fraser)12/11/2016245
Plus min (Keizer feat. Jonna Fraser, Kempi & I Am Aisha)19/11/2016663
Who Do U Love (SBMG & Jonna Fraser)10/12/2016721
Brand New (Murda feat. Jonna Fraser & Jandino Asporaat)04/02/2017249
Niks nieuws (Jonna Fraser feat. Jayh & Sevn Alias)01/04/2017457
Open (Yellow Claw feat. Moksi & Jonna Fraser)15/04/2017688
Party (Jonna Fraser feat. Ronnie Flex)22/04/20171719
Lover & Best Friend22/04/2017751
Lange weg (Jonna Fraser feat. Kevin)22/04/2017791
BBB (Bokoesam feat. Jonna Fraser)29/04/2017971
Halen & trekken (Lil Kleine feat. Jonna Fraser)03/06/2017810
Badman Flex (SFB feat. Jonna Fraser)17/06/2017338
Jouw seizoen (Ronnie Flex feat. Jonna Fraser)08/07/2017265
In de armen van een engel (Ronnie Flex feat. Jonna Fraser & Brace)08/07/2017571
Switch Sides (SFB feat. Jonna Fraser)15/07/2017621
Work (Sevn Alias feat. Jonna Fraser)29/07/2017409
Manoeuvres02/09/2017702
Global (Jonna Fraser feat. Chivv)07/10/2017552
Put In Work (Sevn Alias feat. Jonna Fraser)14/10/2017492
Architect (Jonna Fraser feat. Sevn Alias & Frenna)04/11/2017418
Geen Regrets (Jonna Fraser feat. Boef)04/11/2017183
Mot (Jonna Fraser feat. Equalz)04/11/2017273
Touchdown (Jonna Fraser feat. JoeyAK & Sevn Alias)04/11/2017302
Bandz (Jonna Fraser feat. Cho)04/11/2017451
Tot sluit04/11/2017511
She Likes Me04/11/2017631
Solo bent (Jonna Fraser feat. ZoŽ Tauran)04/11/2017641
Why04/11/2017681
Rijklaar04/11/2017931
Bon Jovi (Frenna & Diquenza feat. Jonna Fraser)25/11/2017481
Next Move (Broederliefde feat. Jonna Fraser)02/12/2017252
Binnenkort (Spanker feat. Jayh, Sevn Alias, Kempi & Jonna Fraser)23/12/2017991
Mijn best (DJ Dylvn feat. Ronnie Flex & Jonna Fraser)10/02/2018292
Fluister (Jayh feat. Dopebwoy, Jonna Fraser & Zefanio)10/02/2018433
Net als toen (Bizzey feat. Jonna Fraser)24/02/2018671
Zwarte Hoodie (Jonna Fraser & Diztortion)17/03/2018482
Meid uit de hood (Kevin feat. Jonna Fraser)07/04/2018831
Money Dance (Esko feat. Jonna Fraser & Jacin Trill)28/04/2018402
Kuifje (Esko feat. Jonna Fraser, Adje, Keizer & Woenzelaar)28/04/2018451
Sirene (SFB & Jonna Fraser)12/05/2018452
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Bovenste plek23/06/2018901
Ik slide (Jonna Fraser feat. Latifah)14/07/2018911
Pray For Job (Jonna Fraser feat. Young Ellens, Sevn Alias & MocroManiac)11/08/2018264
La vida loca (Jonna Fraser feat. SBMG)29/09/2018133
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/2018142
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goed teken07/05/20161128
Blessed22/10/2016147
Jonathan22/04/2017424
Blessed II04/11/2017121
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . ,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . ./. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
. . . . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. . . . . . . ._\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
Oeps !!! Afschieten !!!. .`=-,. . . . . . . . . .,%`>-- ☺!!!

VNN
*****
Best wel leuk eigenlijk

Mark1984
*****
Goede single weer van Kraan!

Jeroen68
*
autotunemeuk
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?