Kraantje Pappie feat. Bizzey - Pang pang

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:50DaddyNoah's Ark / Top Notch
772 740-5
Album
CD
30/11/2018

Bizzey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Fur25/03/2006603
Still Care02/12/2006952
This Way (Too Many Times) (Don Diablo feat. Bizzey)08/12/2007285
Stronger (Bassjackers feat. Bizzey)10/04/2010972
Challas (Bizzey feat. Mula B & Louis)15/10/2016673
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Doe je dans (Bizzey feat. Yung Felix, Jozo, Adje & YOUNGBAEKANSIE)11/02/2017971
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Badman Ollo (Bizzey, Yung Felix & Josylvio feat. 3robi)15/07/20175922
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)05/08/2017781
C'est la vie (The Partysquad feat. Josylvio, Bizzey, Hansie & Broertje)12/08/20172616
Blow It All (Bizzey & Frenna feat. Ramiks, Diquenza & Dovgh)14/10/2017358
Merry (Nafthaly Ramona, Bizzey & Hef)18/11/20172020
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Ewa (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)24/02/20182513
Girl Girl (Bizzey feat. Sterre)24/02/2018502
Rock Ya Body (Bizzey feat. Josylvio)24/02/2018601
PumPumPum (Bizzey feat. Josylvio & Yung Felix)24/02/2018611
Dom doen (Bizzey feat. Broertje & D-Double)24/02/2018661
Net als toen (Bizzey feat. Jonna Fraser)24/02/2018671
Doe het voor24/02/2018721
Ding ding ding (Bizzey feat. Jozo & YOUNGBAEKANSIE)24/02/2018751
Rakata (Bizzey feat. Mr. Polska & Kippie)24/02/2018811
Millie's (Bizzey feat. Chivv)24/02/2018841
Gunman24/02/2018961
Ze willen mee (Hardwell, Bizzey, Lil Kleine & Chivv)07/04/2018424
Bom 't (Jayh / Mula B / Bizzey / Dopebwoy)19/05/2018426
Aventura26/05/2018821
Drama (Bizzey & Boef)30/06/2018134
Zij wilt meer (LouiVos feat. Bizzey)14/07/2018931
Salaris (Dopebwoy feat. Bizzey)14/07/2018981
Wine Slow (Remix) (Idaly feat. Ronnie Flex, Famke Louise & Bizzey)21/07/2018335
Maria (Bizzey & Ronnie Flex feat. $hirak)28/07/20181016
My Money ($hirak feat. Bokoesam, Bizzey & Dopebwoy)01/09/20183611
ASS (Idaly feat. Mula B & Bizzey)15/09/2018741
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Culo (Bizzey, Frenna, KM & Ramiks)13/10/2018127
Coca (Bizzey, Yung Felix, Josylvio & Rockywhereyoubeen)01/12/2018135
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Positie (Caza feat. Bizzey)05/01/20192430
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Baby Momma (Yung Felix & Poke feat. Bizzey)16/02/2019424
Dip raar (Diplo, Bizzey + Ramiks)02/03/2019332
Insta (Bizzey feat. Kevin)09/03/2019253
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Money Monica (Hansie feat. Bizzey & JoeyAK)23/03/2019522
Domme dingen doen (Diquenza feat. Bizzey, SXTEEN & Poke)13/04/2019284
S/O naar de... (Bizzey X Ramiks)20/04/20191210
Zielige gozer (Kevin feat. Bizzey)04/05/2019206
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Mapima (Bizzey feat. Kevin, LouiVos & Yung Felix)25/05/2019276
Hup (Bizzey feat. SFB)15/06/20191017
Baila Mami (Bizzey feat. Josylvio & YOUNGBAEKANSIE)15/06/2019482
Linkerbaan (Bizzey feat. 3robi)15/06/2019851
Fast (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)06/07/2019611
Laat je niet gaan (Bizzey x Idaly)24/08/2019622
Wij Rulen de nacht (Bizzey feat. Ashafar & Ramiks)23/11/2019861
Skaffa (Bizzey feat. Donnie & Poke)21/03/2020603
Video Vixen (Bilal Wahib feat. Bizzey)25/04/202056
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
November24/02/2018166
Tido15/06/2019227
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nope Is Dope Volume 7 (Bassjackers, Gregor Salto, DJ Gregory & MC Bizzey)08/05/201088
 

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018231
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018623
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Bitch Move (Kraantje Pappie feat. Josylvio)06/10/2018761
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Nacht (Kraantje Pappie & Guus Meeuwis)18/01/20201716
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202810
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162284
Daddy06/10/2018254
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?