Kraantje Pappie - Werkveld

Cover Kraantje Pappie - Werkveld
Digital Promo
Noah's Ark / Top Notch 00602537463954

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

01/07/2013
Promo - Digital Noah's Ark / Top Notch 00602537463954 (UMG) / EAN 0602537463954
Toon detailsAlles beluisteren
1.Werkveld
  4:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:36Werkveld [Promo]Noah's Ark / Top Notch
00602537463954
Single
Digital
01/07/2013

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018221
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/201869
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162277
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Supersok
***
Goed dat hij dit voor defensie doet. Het nummer zelf is niet slecht, maar ook niet echt bijzonder.

Snormobiel Beusichem
***
▒ De morgen (01-07-2013) 27 jaar wordende Nederlandse hiphop artiest "Alex van der Zouwen", alias "Kraantje Pappie" heeft onlangs voor Defensie een infanterieliedje uit de jaren ’40 in een nieuw jasje gestoken !!! Dit helemaal géén onaardige plaatje is daarvan het resultaat !!! In samenwerking met de pantserinfanterie, luchtmobiele brigade en het korps commandotroepen is er vervolgens een HD-videoclip gemaakt !!! Géén hoogvlieger, maar toch voldoende ☺!!!

gherkin
*
Weer een flauw nummer.
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?