Kraantje Pappie - Lil Craney

Cover Kraantje Pappie - Lil Craney
Digital
Noah's Ark / Top Notch 00602567531807

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Alex van der Zouwen
Stephan Boers
Producer:Ramiks
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/03/2018 (Positie 16)
Laatste week notering:18/08/2018 (Positie 60)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:665 (1853 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 22
be  Tip (V)

Tracks

16/03/2018
Digital Noah's Ark / Top Notch 00602567531807 (UMG) / EAN 0602567531807
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lil Craney
  2:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:50Lil CraneyNoah's Ark / Top Notch
00602567531807
Single
Digital
16/03/2018
2:52Hitzone 85Sony
19075834132
Compilatie
CD
20/04/2018
2:51MNM Big Hits 2018 Vol. 3Universal
538.412-4
Compilatie
CD
22/06/2018

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018222
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018610
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162278
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.29 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*
Geen te geweldig nummer.

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . ,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . ./. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
. . . . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. . . . . . . ._\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
Oeps !!! . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>-- ☺!!!

Mark1984
*
Jammer Kraantje maakt tegenwoordig echt waardeloze nedershit,in het verleden was dat nog anders toen was ik zelfs een fan van hem

DeejayDave
****
Ik vind dit in tegenstelling tot mijn voorgangers een lekker nummer. Goed geproduceerd en aanstekelijk genoeg voor de repeatknop.

Jeroen68
*
Met fatsoenlijke zang was dit nog prima te pruimen. Nu werkt het al snel op de zenuwen.

De Tsjap
****
Echt een heel catchy nummer van de Kraan weer. Hij heeft er dan ook terecht een dikke hit mee.

Chartattack
****
Leuke goed klinkende plaat.

Terecht hitje.
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?