Kraantje Pappie - Daddy

Cover Kraantje Pappie - Daddy
Digital
Noah's Ark 00602577161223 (nl)
Digital Deluxe Version
Noah's Ark 00602577313783 (nl)

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/10/2018 (Positie 2)
Laatste week notering:08/12/2018 (Positie 21)
Piekpositie:2 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:4156 (747 Punten)
Combialbum:06/10/2018 / Piek: 2 / Weken: 10
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 10
be  Piek: 59 / Weken: 4 (V)

Tracks

28/09/2018
Digital Noah's Ark 00602577161223 (UMG) [nl] / EAN 0602577161223
Toon detailsAlles beluisteren
   
28/09/2018
Deluxe Version - Digital Noah's Ark 00602577313783 (UMG) [nl] / EAN 0602577313783
Toon detailsAlles beluisteren
   

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018230
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018623
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181110
Bitch Move (Kraantje Pappie feat. Josylvio)06/10/2018761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162284
Daddy06/10/2018210
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?