Kovacs - Child Of Sin

Cover Kovacs - Child Of Sin
Digital
Wolf 8720766537139 (nl)

Album

Jaar:2023
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/01/2023 (Positie 5)
Laatste week notering:28/01/2023 (Positie 70)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:11362 (127 Punten)
Vinyl 33:21/01/2023 / Piek: 4 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 5 / Weken: 2

Tracks

01/01/2023
Digital Wolf 8720766537139 [nl] / EAN 8720766537139
Toon detailsAlles beluisteren
   
13/01/2023
CD Music On CD MOCCD14248 / EAN 8718627235430
Toon detailsAlles beluisteren
   
13/01/2023
LP Music On Vinyl MOVLP3300 / EAN 8719262027312
Toon detailsAlles beluisteren
   

Kovacs   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Love07/06/2014324
Diggin11/04/2015782
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shades Of Black11/04/2015156
Cheap Smell25/08/201874
Child Of Sin21/01/202352
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?