Korn - Unplugged MTV

Cover Korn - Unplugged MTV
Cover

Album

Jaar:2007
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/03/2007 (Positie 54)
Laatste week notering:21/04/2007 (Positie 74)
Piekpositie:54 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:8708 (227 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 48 / Weken: 6
de  Piek: 23 / Weken: 7
at  Piek: 10 / Weken: 8
fr  Piek: 60 / Weken: 15
nl  Piek: 54 / Weken: 7
be  Piek: 95 / Weken: 1 (V)
  Piek: 70 / Weken: 3 (W)
it  Piek: 76 / Weken: 2
au  Piek: 45 / Weken: 1
nz  Piek: 11 / Weken: 5
mx  Piek: 58 / Weken: 3

Tracks

02/03/2007
CD Virgin 3860272 (EMI) / EAN 0094638602729
Toon detailsAlles beluisteren
1.Blind (Unplugged)
  3:29
2.Hollow Life (Unplugged)
  3:24
3.Korn feat. Amy Lee from Evanescence - Freak On A Leash [MTV Unplugged] (Unplugged)
3:55
4.Falling Away From Me (Unplugged)
  3:55
5.Creep (Unplugged)
  3:51
6.Love Song (Unplugged)
  3:50
7.Got The Life (Unplugged)
  3:48
8.Twisted Transistor (Unplugged)
  3:00
9.Coming Undone (Unplugged)
  3:35
10.Korn feat. The Cure - Make Me Bad / In Between Days (Unplugged)
5:35
11.Throw Me Away (Unplugged)
  6:20
   
14/09/2007
CD Virgin 5022562 (EMI) / EAN 5099950225620
Toon detailsAlles beluisteren
   

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Freak On A Leash01/05/19992313
Falling Away From Me08/01/2000776
Here To Stay08/06/2002582
Did My Time30/08/2003871
Twisted Transistor26/11/2005275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy16/11/1996873
Follow The Leader22/08/1998732
Korn17/07/1999563
Issues27/11/19991317
Untouchables22/06/20021315
Take A Look In The Mirror29/11/2003219
Greatest Hits Vol. 109/10/2004604
See You On The Other Side10/12/2005378
Unplugged MTV10/03/2007547
Untitled04/08/2007326
III - Remember Who You Are17/07/2010208
The Path Of Totality10/12/2011811
The Paradigm Shift12/10/2013381
The Serenity Of Suffering29/10/2016271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.14 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?