Korn - The Serenity Of Suffering

Cover Korn - The Serenity Of Suffering
CD
Roadrunner RR7471-2

Album

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/10/2016 (Positie 27)
Laatste week notering:29/10/2016 (Positie 27)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:12228 (74 Punten)
Combialbum:29/10/2016 / Piek: 30 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 3
de  Piek: 3 / Weken: 5
at  Piek: 6 / Weken: 5
fr  Piek: 20 / Weken: 5
nl  Piek: 27 / Weken: 1
be  Piek: 16 / Weken: 25 (V)
  Piek: 14 / Weken: 17 (W)
se  Piek: 23 / Weken: 1
fi  Piek: 8 / Weken: 2
it  Piek: 15 / Weken: 3
es  Piek: 42 / Weken: 2
pt  Piek: 11 / Weken: 3
au  Piek: 5 / Weken: 3
nz  Piek: 9 / Weken: 3

Tracks

21/10/2016
CD Roadrunner RR7471-2 / EAN 0016861747121
Toon detailsAlles beluisteren
1.Insane
  3:50
2.Rotting In Vain
  3:33
3.Black Is The Soul
  4:01
4.The Hating
  4:22
5.Korn feat. Corey Taylor - A Different World
  3:21
6.Take Me
  3:00
7.Everything Falls Apart
  4:17
8.Die Yet Another Day
  4:28
9.When You're Not There
  3:24
10.Next In Line
  3:28
11.Please Come For Me
  2:53
   
21/10/2016
Special Edition - CD Roadrunner RR7471-5 / EAN 0016861747152
Toon detailsAlles beluisteren
1.Insane
  3:50
2.Rotting In Vain
  3:33
3.Black Is The Soul
  4:01
4.The Hating
  4:22
5.Korn feat. Corey Taylor - A Different World
  3:21
6.Take Me
  3:00
7.Everything Falls Apart
  4:17
8.Die Yet Another Day
  4:28
9.When You're Not There
  3:24
10.Next In Line
  3:28
11.Please Come For Me
  2:53
Bonus Tracks
12.Baby
  4:56
13.Calling Me Too Soon
  3:23
   
21/10/2016
LP Roadrunner 1686174711 / EAN 0016861747114
Toon detailsAlles beluisteren
   

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Freak On A Leash01/05/19992313
Falling Away From Me08/01/2000776
Here To Stay08/06/2002582
Did My Time30/08/2003871
Twisted Transistor26/11/2005275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy16/11/1996873
Follow The Leader22/08/1998732
Korn17/07/1999563
Issues27/11/19991317
Untouchables22/06/20021315
Take A Look In The Mirror29/11/2003219
Greatest Hits Vol. 109/10/2004604
See You On The Other Side10/12/2005378
Unplugged MTV10/03/2007547
Untitled04/08/2007326
III - Remember Who You Are17/07/2010208
The Path Of Totality10/12/2011811
The Paradigm Shift12/10/2013381
The Serenity Of Suffering29/10/2016271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*****
Korn lijkt zichzelf weer helemaal hervonden te hebben na wat personele wisselingen en uitstapjes. Behalve een nieuwe drummer is de band weer zoals in haar hoogtijdagen, degenen die toch het best op elkaar zijn ingespeeld.
Sterke 'comeback' van een van de vaandeldragers van de Amerikaanse nu metal stroming.
Ik was een tijd erg teleurgesteld in de richting van Korn, maar dit stemt me toch erg positief.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?