Korn - See You On The Other Side

Cover Korn - See You On The Other Side
Cover

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/12/2005 (Positie 37)
Laatste week notering:28/01/2006 (Positie 83)
Piekpositie:37 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:6981 (371 Punten)
Alternative:17/12/2005 / Piek: 12 / Weken: 5
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 13
de  Piek: 12 / Weken: 25
at  Piek: 7 / Weken: 20
fr  Piek: 24 / Weken: 30
nl  Piek: 37 / Weken: 8
be  Piek: 49 / Weken: 12 (V)
  Piek: 61 / Weken: 8 (W)
se  Piek: 35 / Weken: 3
fi  Piek: 18 / Weken: 7
no  Piek: 37 / Weken: 1
it  Piek: 23 / Weken: 10
es  Piek: 82 / Weken: 1
au  Piek: 19 / Weken: 9
nz  Piek: 8 / Weken: 14

Tracks

02/12/2005
CD Virgin 3458902 (EMI) / EAN 0094634589024
02/12/2005
Digipack / Deluxe Edition - CD Virgin 0094634712323 (EMI)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Twisted Transistor
  4:12
2.Politics
  3:16
3.Hypocrites
  3:49
4.Souvenir
  3:49
5.10 Or A 2-Way
  4:41
6.Throw Me Away
  4:41
7.Love Song
  4:18
8.Open Up
  6:15
9.Coming Undone
  3:19
10.Getting Off
  3:25
11.Liar
  4:14
12.For No One
  3:37
13.Seen It All
  6:19
14.Tearjerker
  5:05
   

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Freak On A Leash01/05/19992313
Falling Away From Me08/01/2000776
Here To Stay08/06/2002582
Did My Time30/08/2003871
Twisted Transistor26/11/2005275
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy16/11/1996873
Follow The Leader22/08/1998732
Korn17/07/1999563
Issues27/11/19991317
Untouchables22/06/20021315
Take A Look In The Mirror29/11/2003219
Greatest Hits Vol. 109/10/2004604
See You On The Other Side10/12/2005378
Unplugged MTV10/03/2007547
Untitled04/08/2007326
III - Remember Who You Are17/07/2010208
The Path Of Totality10/12/2011811
The Paradigm Shift12/10/2013381
The Serenity Of Suffering29/10/2016271
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?